Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για την υγεία του – Παίρνει εξιτήριο σήμερα

October 12, 2023


Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα ήθελαν τον αγαπημένο τραγουδιστή να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγια στην εκπομπή του Ant1 «To Πρωινό», ο Βασίλης Καρράς όντως νοσηλεύτηκε για 3- 4 μέρες, σήμερα όμως αναμένεται να πάρει εξιτήριο, αφού υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της υγείας του.Την ίδια ώρα, η οικογένεια του δημοφιλούς τρ…

...�νίκης.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_3',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγια στην εκπομπή του Ant1 «To Πρωινό», ο Βασίλης Καρράς όντως νοσηλεύτηκε για 3- 4 μέρες, σήμερα όμως...

Τη μάχη του δίνει ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα ήθελαν τον αγαπημένο τραγουδιστή να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγια στην εκπομπή του Ant1 «To Πρωινό», ο Βασίλης Καρράς όντως νοσηλεύτηκε για 3- 4 μέρες, σήμερα όμως αναμένεται να πάρει εξιτήριο, αφού υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της υγείας του.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή νιώθει απογοητευμένη με τα δημοσιεύματα που προμηνύουν τα χειρότερα σενάρια για τον Βασίλη Καρρά. Η μάχη τους δεν έχει τελειώσει και τα δημοσιεύματα αυτά προκαλούν μόνο αναστάτωση.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του, Δαμιανός, μιλώντας στο Πρωινό είχε πει για τον Βασίλη Καρρά: «Ολα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.