Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

April 28, 2024


Να σταματήσουν να εργάζονται και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, προκειμένου τα παιδιά να μην εγκληματούν, καλεί τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.st…

...tyle.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Ειδικότερα, στο κήρυγμά του μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Να σταματήσουν να εργάζονται και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, προκειμένου τα παιδιά να μην εγκληματούν, καλεί τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος.

Ειδικότερα, στο κήρυγμά του μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Παύλος υποστήριξε ότι “εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσσα τα πουλάκια της κάτω από τις πτέρυγές της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, να εγκληματούν το ένα στο άλλο. Και οι κοπέλες, κοπέλες. Πω πω… Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο, πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία. Να χτυπιούνται χειρότερα από τα γαϊδούρια. Τα βλέπετε στις τηλεοράσεις και τα κατηγορείτε”.

Μάλιστα στην αρχή της δήλωσής του, ο Μητροπολίτης Κοζάνης αναγνώρισε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. “Τώρα θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί αυτή είναι η αλήθεια”, είπε ο σεβασμιότατος.

Δείτε το βίντεο μετά το 02:03:36:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.