Survivor 2024 spoiler 28/04: Α πα πα τι είπες τώρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

April 28, 2024


Survivor 2024 spoiler 28/04: Φτάσαμε, λοιπόν, και στο τέλος του Απριλίου, με το Survivor εδώ και λίγο καιρό, μετά το πάρτι της ένωσης και τις ουκ ολίγες αποχωρήσεις, να έχει αρχίσει να βλέπει την αντίστροφη μέτρηση να κυλά, με στόχο απάντων να είναι εκείνοι, που θα βρεθούν στην τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου.Κάθε παίκτης δίνει τα πάντα, από όσες δυνάμεις του έχουν μείνει μετά από μήνες πείνας, δυσκο…

...λίας και κακουχιών, προκειμένου να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, με την ελπίδα να είναι εκείνος, που στο φινάλε θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του επάθλου. Αυτό, βέβαια, πρέπει να το κάνει αντέχοντας λίγο ακόμη τη συμβίωση στην παραλία και όντας υποχρεωμένος να κερδίζει...

Survivor 2024 spoiler 28/04: Φτάσαμε, λοιπόν, και στο τέλος του Απριλίου, με το Survivor εδώ και λίγο καιρό, μετά το πάρτι της ένωσης και τις ουκ ολίγες αποχωρήσεις, να έχει αρχίσει να βλέπει την αντίστροφη μέτρηση να κυλά, με στόχο απάντων να είναι εκείνοι, που θα βρεθούν στην τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου.

Κάθε παίκτης δίνει τα πάντα, από όσες δυνάμεις του έχουν μείνει μετά από μήνες πείνας, δυσκολίας και κακουχιών, προκειμένου να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, με την ελπίδα να είναι εκείνος, που στο φινάλε θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του επάθλου. Αυτό, βέβαια, πρέπει να το κάνει αντέχοντας λίγο ακόμη τη συμβίωση στην παραλία και όντας υποχρεωμένος να κερδίζει αγώνες στο πλαίσιο της ομάδας του.

Οι ίντριγκες, άλλωστε, δε λείπουν είτε στην παραλία είτε στους στίβους μάχης, με το παρασκήνιο να είναι πολύ έντονο. Το Survivor, εξάλλου, στη σύγχρονη μορφή του περισσότερο αφορά το παρασκήνιο παρά το προσκήνιο, κάτι που άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά, αν και το αγωνιστικό κομμάτι επίσης θα έχει πάντα σημασία, ειδικά από φέτος που δεν ψηφίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 2024 spoiler 28/04: Η ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει την πρώτη ασυλία

Το αγωνιστικό κομμάτι μετρά, πρωτίστως, ώστε να μη βρίσκεται η κάθε ομάδα στη δύσκολη θέση του να χρειαστεί να ψηφίσει. Για αυτό και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας έχει τη δική του σημασία, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται σε άλλη μια απαιτητική πίστα, μετά και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το νέο στοιχείο, που προστίθεται.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να πάρει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας; Αμφότερες δείχνουν να είναι πολύ κοντά και στο Athensmagazine.gr πάντοτε είμαστε εδώ έτοιμοι να σας ενημερώσουμε, μόλις έχουμε οριστική πληροφόρηση, κάτι που θα κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.