Survivor 2024 spoiler 28/04: Ε τι α κανς α κατς να μαλώεις! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

April 28, 2024


Survivor 2024 spoiler 28/04: Η ώρα σιγά σιγά πλησιάζει για το Survivor, το οποίο έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και βρίσκεται ήδη στην τελική του ευθεία, με τους παίκτες να παλεύουν με κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους να το πάνε… μέχρι τέλους και να φτάσουν έως τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, διεκδικώντας το μεγάλο έπαιθλο και τη δόξα του κατακτητή.Η συμπεριφορά απάντων, άλλωστε, φανερώνουν την…

... νευρικότητα και, παράλληλα, τη διάθεση τόσοι μήνες αγωνιστικών κόπων, πείνας και κακουχίας να μην πάνε χαμένοι. Όλοι θέλουν να πάνε μέχρι το φινάλε της διαδρομής, γνωρίζοντας την αποθέωση μαζί με τους υπόλοιπους Survivors στο Άλσος Βεΐκου και επιθυμώντας να τελειώσουν χαρούμενα...

Survivor 2024 spoiler 28/04: Η ώρα σιγά σιγά πλησιάζει για το Survivor, το οποίο έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και βρίσκεται ήδη στην τελική του ευθεία, με τους παίκτες να παλεύουν με κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους να το πάνε… μέχρι τέλους και να φτάσουν έως τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, διεκδικώντας το μεγάλο έπαιθλο και τη δόξα του κατακτητή.

Η συμπεριφορά απάντων, άλλωστε, φανερώνουν την νευρικότητα και, παράλληλα, τη διάθεση τόσοι μήνες αγωνιστικών κόπων, πείνας και κακουχίας να μην πάνε χαμένοι. Όλοι θέλουν να πάνε μέχρι το φινάλε της διαδρομής, γνωρίζοντας την αποθέωση μαζί με τους υπόλοιπους Survivors στο Άλσος Βεΐκου και επιθυμώντας να τελειώσουν χαρούμενα αυτή την πολύ μεγάλη τους περιπέτεια, μένοντας στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλοί είναι ακόμη εκείνοι, που ερίζουν για την τελική φάση και αρκετοί θα μπορούσαν να βρίσκονται στην τελική τετράδα, που θα παραταχθεί στον ημιτελικό του Γαλατσίου. Κάθε εβδομάδα, βέβαια, οι παίκτες λιγοστεύουν και, για όσους μένουν, η κάθε εβδομάδα είναι πιο χαρούμενη από κάθε άλλη, καθώς πραγματοποιούν άλλο ένα «βήμα» προς το στόχο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.