Δίχασε το διαδίκτυο: Ντόρος με την Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς μακιγιάζ και ρετούς – «Έτσι είμαι εγώ στα 54»

August 16, 2023


Ένα βίντεο χωρίς φίλτρα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκλεισε πριν λίγο καιρό τα 54 χρόνια της.«Χωρίς φίλτρα. Μόνο εγώ. Έτσι είμαι εγώ στα 54, λαμπερή και χαρούμενη» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram η λατίνα τραγουδίστρια.«Γιόρτασα πριν από λίγο καιρό τα γενέθλιά μου και νιώθω καλύτερά παρά ποτέ» ακούγεται να λέει η JLo παρουσιάζοντας στη…

... συνέχεια τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το μέικ απ της.Παράλληλα φρόντισε να επαναλάβει ότι «δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βίντεο ή επεξεργασία στο βίντεο αυτό».Παρά, ωστόσο, τις διαβεβαίωσεις περί απουσίας φίλτρων, αρκετοί από τους followers της στο Instagram δεν πείσθηκαν.«Δείξε μας...

Ένα βίντεο χωρίς φίλτρα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκλεισε πριν λίγο καιρό τα 54 χρόνια της.

«Χωρίς φίλτρα. Μόνο εγώ. Έτσι είμαι εγώ στα 54, λαμπερή και χαρούμενη» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram η λατίνα τραγουδίστρια.

«Γιόρτασα πριν από λίγο καιρό τα γενέθλιά μου και νιώθω καλύτερά παρά ποτέ» ακούγεται να λέει η JLo παρουσιάζοντας στη συνέχεια τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το μέικ απ της.

Παράλληλα φρόντισε να επαναλάβει ότι «δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βίντεο ή επεξεργασία στο βίντεο αυτό».

Παρά, ωστόσο, τις διαβεβαίωσεις περί απουσίας φίλτρων, αρκετοί από τους followers της στο Instagram δεν πείσθηκαν.

«Δείξε μας καλύτερα τις πλαστικές σου» έγραψε ένας σχολιαστής, «είναι φανταστική αλλά σίγουρα υπάρχει φίλτρο στο βίντεο αυτό. Ή τουλάχιστον κάποιος ειδικός φωτισμός» σχολίασε ένας δεύτερος, «έχω δει άλλς φωτογραφίες και είναι διαφορετικές από το βίντεο. Όχι ότι δεν είναι υπέροχη αλλά σίγουρα είναι παραπλανητικός ο ισχυρισμός» έγραψε ένας τρίτος.

Ωστόσο υπήρξαν και αυτοί που αδιαφόρησαν για τα πάντα και αρκέστηκαν να σχολιάσουν «είσαι 54 ετών και είσαι τόσο φυσική και όμορφη, είναι φυσικό να σε φθονούν και να σε μισούν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.