Τα «πήρε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Παπανώτα: «Να αλλάξεις το ύφος σου…»

June 26, 2023


Τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του Happy Day για τις αγκαλιές και τη συγκίνηση της οικογένειας Μητσοτάκη, προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ψιλό «πήρε» και του τόνισε πως πρέπει να αλλάξει το ύφος του και ότι η ειρωνεία αδικεί την άποψή του.ΣΤ.ΤΣ.: Κρατήσου και θα σου έλεγα να αλλάξεις και το ύφος σου. Φιλική συμβουλή, με αγάπη.Δ.Π.: Δηλαδή, …

...να γίνω ξαφνικά Νεοδημοκράτης, λίγο δύσκολο.ΣΤ.ΤΣ.: Το ύφος σου, είπα, να αλλάξεις. Έχεις ένα ειρωνικό ύφος…Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης ΠαπανώταςΔ.Π.: Το χιούμορ μου, το γνωστό.Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον Δημήτρη Παπανώτα: «Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί...

Τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του Happy Day για τις αγκαλιές και τη συγκίνηση της οικογένειας Μητσοτάκη, προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ψιλό «πήρε» και του τόνισε πως πρέπει να αλλάξει το ύφος του και ότι η ειρωνεία αδικεί την άποψή του.

ΣΤ.ΤΣ.: Κρατήσου και θα σου έλεγα να αλλάξεις και το ύφος σου. Φιλική συμβουλή, με αγάπη.

Δ.Π.: Δηλαδή, να γίνω ξαφνικά Νεοδημοκράτης, λίγο δύσκολο.

ΣΤ.ΤΣ.: Το ύφος σου, είπα, να αλλάξεις. Έχεις ένα ειρωνικό ύφος…

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Παπανώτας
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Παπανώτας

Δ.Π.: Το χιούμορ μου, το γνωστό.

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον Δημήτρη Παπανώτα: «Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί με τα αποτελέσματα, αλλά η ειρωνεία ουσιαστικά αδικεί και την άποψή σου που μπορεί να έχει και σωστά σημεία. Εγώ πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες. Απλά, κάποιες φορές είναι ο τρόπος που τα λες».

“Σφάχτηκαν” on air Παπανώτας και Μεσσαροπούλου: «Να σου στείλει ο Τσίπρας κανάν μισθό» – «Καλά λέω εγώ για IQ»

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στο πλατό της εκπομπής «Happy Day», με Δημήτρη Παπανώτα και Τίνα Μεσσαροπούλου να έρχονται σε έντονη κόντρα στο πλαίσιο πολιτικής συζήτησης, και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να κατεβάσει τους τόνους.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας τάχθηκε υπέρ της συγκυβέρνησης, με τον Δήμο Βερύκιο να του απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, καθώς οι Έλληνες δεν έχουν κουλτούρα Γερμανίας. Παράλληλα, κόλαφος ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Η συνέχεια ήταν μάλλον εκρηκτική, καθώς ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Τίνα Μεσσαροπούλου, με την ένταση να χτυπάει «κόκκινο».

Δ.Π.: Ότι δεν μπορείτε να ακούσετε και μια άλλη άποψη, με ξεπερνάει. Ότι δεν έχουμε κουλτούρα Γερμανίας, Δήμο μου, θα έπρεπε να μας προβληματίζει σαν χώρα, 40 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τ.Μ.: Πραγματικά, θα σου το βγάλω το εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν, να φύγεις και να πας να ζήσεις αλλού.

Δ.Π.: Βγάλτο μου. Να μου στέλνεις και ένα μισθό εκεί.

Τ.Μ.: Όχι, δεν έχω να σου στείλω κανένα μισθό. Να στον στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να στον στείλω.

«Δημήτρη μου, το μόνο που δεν μας είπες αυτή τη στιγμή είναι να παραιτηθεί ο κ. Μητσοτάκης γιατί απλούστατα δεν πέτυχε την αυτοδυναμία και έχασε πέντε έδρες. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που δεν έχεις πει», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δ.Π.: Με συγχωρείς, αλλά καλά λέω για το IQ καμιά φορά. Βγήκε από αυτά που είπα εγώ αυτό το συμπέρασμα;

Τ.Μ.: Άκου να δεις, με το δικό μου το IQ δεν θα παίξεις εσύ. Είναι η δεύτερη φορά που το λες.

Δ.Π.: Ούτε εσύ θα βάζεις στο στόμα μου λόγια.

Τ.Μ.: Εγώ δεν σου είπα τίποτα για IQ

Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου

Δ.Π.: Είπα εγώ να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης;

Τ.Μ.: Το αφήνω εδώ αυτό. Κοίτα το δικό σου ΙQ.

Σ.Τ.: Αυτή τη στιγμή εμείς τσακωνόμαστε πιο έντονα και διαφωνούμε απ’ ό,τι οι πολιτικοί αρχηγοί, που ο ένας συνεχάρη τον άλλον.

Δ.Π.: Δεν τσακωνόμαστε.

Σ.Τσ.: Όχι, δεν τσακωνόμαστε. Λέει ο ένας τον άλλον χαζό, ο ένας τον άλλον άσχετο, ο ένας στον άλλον ότι δεν ξέρει ιστορία. Δεν τσακωνόμαστε.

Δ.Π.: Δεν έχετε καταλάβει καν τι σας λέω.

Τ.Μ.: Εσένα το IQ σου είναι πολύ υψηλό και εμείς είμαστε πάρα πολύ χαζοί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.