Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τον θάνατο της Καρολάιν! Το «έξυπνο» ρολόι «μαρτύρησε» τα τελευταία της λεπτά

June 24, 2021


Γλυκά Νερά: Τo «έξυπνο» ρολόι της Καρολάιν «μαρτύρησε» τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία της από τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Παράλληλα, από την πρώτη μέρα της ομολογί…

...ας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της παρουσίας του στα δικαστήρια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο! Κι όμως εκεί φαίνεται πως κρύβεται το... ζουμί της υπόθεσης!Μια αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία της 20χρονης, έκανε η εκπομπή...

Γλυκά Νερά: Τo «έξυπνο» ρολόι της Καρολάιν «μαρτύρησε» τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία της από τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Παράλληλα, από την πρώτη μέρα της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της παρουσίας του στα δικαστήρια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο! Κι όμως εκεί φαίνεται πως κρύβεται το… ζουμί της υπόθεσης!

Μια αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία της 20χρονης, έκανε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού, η εργαστηριακή εξέταση του «έξυπνου ρολογιού» έδειξε ότι η 20χρονη δεν κοιμόταν μέχρι τη 1.40 περίπου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά:

01.33.13 ως 01.34.05 το smartwatch δείχνει 43 βήματα

03.51.48 ως 03.51.53 το smartwatch δείχνει 17 βήματα

Είναι μόλις 13 λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία μηχανισμού θανάτωσης της Καρολάιν.

Πώς σε 5 δευτερόλεπτα διανύθηκαν 12,5 μέτρα;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.