Survivor 2024 – Έξαλλος ο Γιάννης με τον Σταμάτη: «Αν τον είπα βλάκα, σίγουρα το εννοούσα κιόλας!»

April 26, 2024


Ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στον απόηχο του χθεσινού αγώνα ασυλίας στο Survivor, ανάμεσα στον Γιάννη Περπατάρη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Ο παίκτης των Κόκκινων χαρακτήρισε τον αντίπαλό του «βλάκα», για τον τρόπο που πανηγύριζε, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο στο συμβούλιο, αλλά ούτε και στις σημερινές δηλώσεις του αγρότη, που επέμεινε στην αρχική του άποψη.«Κύριο θέμα πάλι στο συμβούλιο του νη…

...σιού ήμουν εγώ. Μου είπαν για τον Σταμάτη και κάτι που του είπα στον πάγκο, η αλήθεια είναι ότι δεν το θυμόμουν ότι τον είπα βλάκα έτσι όπως πανηγύριζε. Εντάξει, πραγματικά έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με τον Σταμάτη, δεν μπορώ να κρατήσω κι εγώ το στόμα μου, βλακεία μου αν το...

Ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στον απόηχο του χθεσινού αγώνα ασυλίας στο Survivor, ανάμεσα στον Γιάννη Περπατάρη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Ο παίκτης των Κόκκινων χαρακτήρισε τον αντίπαλό του «βλάκα», για τον τρόπο που πανηγύριζε, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο στο συμβούλιο, αλλά ούτε και στις σημερινές δηλώσεις του αγρότη, που επέμεινε στην αρχική του άποψη.

«Κύριο θέμα πάλι στο συμβούλιο του νησιού ήμουν εγώ. Μου είπαν για τον Σταμάτη και κάτι που του είπα στον πάγκο, η αλήθεια είναι ότι δεν το θυμόμουν ότι τον είπα βλάκα έτσι όπως πανηγύριζε. Εντάξει, πραγματικά έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με τον Σταμάτη, δεν μπορώ να κρατήσω κι εγώ το στόμα μου, βλακεία μου αν το είπα αλλά ώρες ώρες αντιδρά πολύ περίεργα. Δεν ξέρω, δεν γίνεται να έχουμε το θέμα μόνο με αυτόν. Κι αν το είπα, σίγουρα θα το είπα και θα το εννοούσα κιόλας», σημείωσε ο Γιάννης Περπατάρης στην κάμερα του Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.