Βέφα Αλεξιάδου: ”Τσακίζει” κόκκαλα για τη μοναχική ζωή στη βίλα της στη Χαλκιδική – «Βγαίνω στη βεράντα, κάνω την προσευχή μου και λέω Θεέ μου…»

May 6, 2024


Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της, τις μεγάλες απώλειες που βίωσε και τη μοναχική καθημερινότητά της στη Χαλκιδιική, όπου ζει.Η γνωστή μαγείρισσα – σεφ πριν διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλγογές του Ιουνίου (δείτε εδώ με ποιο κόμμα πολιτεύεται) αποκαλύπτει από που αντλεί δύναμη και πόσο σημαντικό ρόλο …

...παίζει στη ζωή της η προσευχή.Οι δηλώσεις της Βέφας Αλεξιάδου για τη μοναχική ζωή τηςΕκτός από θετικές στιγμές στην καριέρα σας, έχουν υπάρξει πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν πικράνει;Οταν τελείωσε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν...

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της, τις μεγάλες απώλειες που βίωσε και τη μοναχική καθημερινότητά της στη Χαλκιδιική, όπου ζει.

Η γνωστή μαγείρισσα – σεφ πριν διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλγογές του Ιουνίου (δείτε εδώ με ποιο κόμμα πολιτεύεται) αποκαλύπτει από που αντλεί δύναμη και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της η προσευχή.

Οι δηλώσεις της Βέφας Αλεξιάδου για τη μοναχική ζωή της

Εκτός από θετικές στιγμές στην καριέρα σας, έχουν υπάρξει πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν πικράνει;

Οταν τελείωσε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν «γιατί μάλωσες με την Ελένη;». Δεν έχω μαλώσει μαζί της, δεν έχω μαλώσει με κανέναν στη ζωή μου. Ηρθε η ώρα και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν, δεν έχουμε σήμερα επικοινωνία μαζί, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με πίκρανε, βέβαια, το γεγονός ότι όταν έκανε την τελευταία της εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική αποχώρηση, δεν με ανέφερε. Δεν πειράζει όμως, η αγάπη είναι μεγάλη.

Θα ήθελα να αλλάξουμε κλίμα και να πάμε στην απώλεια του συζύγου σας και των παιδιών σας. Πώς βρήκατε τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας;

Στον Θεό. Από μικρή, παιδάκι, πάω στην εκκλησία, πιστεύω στον Θεό τόσο πολύ, που τους πόνους αυτούς τους ξεπερνώ, γιατί ο Θεός μού κρατάει το χέρι. Κάθε μέρα που κάνω την προσευχή μου βγαίνω έξω στη βεράντα εδώ όπου μένω, στη Χαλκιδική, και ζω μόνη μου και λέω «Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε», κάνω την προσευχή μου δυνατά γιατί με κρατάει όρθια.

Βέφα Αλεξιάδου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.