Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ηλικία, η καταγωγή και ο θάνατος που της άλλαξε την ζωή – Σπάνιες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της στις Σπέτσες το 2010

April 26, 2024


Σα βόμβα έσκασε μέσα στο Σαββατοκύριακο η είδηση πως η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου έχουν τραβήξει πια ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.Το ζευγάρι με μια επίσημη ανακοίνωση στα μέσα αποκάλυψε πως δεν είναι πια μαζί (δείτε την ανακοίνωση εδώ) αλλά πως και οι δυο θα συνεχίσουν να μένουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Με αφορμή τ…

...ην ανακοίνωση αυτή, λοιπόν, πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα για την ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ.Η ιστορία της Τατιάνας ΜπλάτνικΗ Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της...

Σα βόμβα έσκασε μέσα στο Σαββατοκύριακο η είδηση πως η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου έχουν τραβήξει πια ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το ζευγάρι με μια επίσημη ανακοίνωση στα μέσα αποκάλυψε πως δεν είναι πια μαζί (δείτε την ανακοίνωση εδώ) αλλά πως και οι δυο θα συνεχίσουν να μένουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, λοιπόν, πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα για την ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Η ιστορία της Τατιάνας Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν. Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης.

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Τατιάνα, Μπόρις Μπλάτνικ ζει μόνιμα με την σύζυγό του και τις δύο του κόρες στην Ελβετία, εκεί που ούτως ή άλλως μεγάλωσε και εκείνη, παρόλο που έχει γεννηθεί στην Βενεζουέλα.

Ο θάνατος στα 6 της που την στιγμάτισε

Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της πέθανε και, σύντομα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Από την ηλικία των τριών ετών της, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.