Η πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία: «Στουρνάρια» κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ απευθείας στο αρχηγείο της αστυνομίας (video)

April 26, 2024


Τόσες ταινίες με θέμα επιεισοδιακές αποδράσεις από τις φυλακές δεν φάνηκαν ότι βοήθησαν κρατούμενους σε φυλακές της Βενεζουέλας. Δεν τα υπολόγισαν καθόλου και αφού έσκαψαν τούνελ αντί να βρουν το δρόμο προς την ελευθερία εν τέλει τους έκαναν «τσακωτούς» 30 αστυνομικοί!Απευθείας στην «καρδιά του λύκου»!Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας έπιασε με γuμνά χέρια αλιγάτορα 2,5 μέτρων που έκοβε …

...βόλτες στην πόλη (video)Φυσικά αυτή η αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης των κρατούμενων κατεγράφη από βίντεο. Στο βίντεο φαίνονται συνολικά 20 κρατούμενοι φυλακών της Βενεζουέλας να βγαίνουν σταδιακά και αργά από την τρύπα στον τοίχο και έκπληκτοι να διαπιστώνουν την αδιανόητη...

Τόσες ταινίες με θέμα επιεισοδιακές αποδράσεις από τις φυλακές δεν φάνηκαν ότι βοήθησαν κρατούμενους σε φυλακές της Βενεζουέλας. Δεν τα υπολόγισαν καθόλου και αφού έσκαψαν τούνελ αντί να βρουν το δρόμο προς την ελευθερία εν τέλει τους έκαναν «τσακωτούς» 30 αστυνομικοί!

Απευθείας στην «καρδιά του λύκου»!

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας έπιασε με γuμνά χέρια αλιγάτορα 2,5 μέτρων που έκοβε βόλτες στην πόλη (video)

Φυσικά αυτή η αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης των κρατούμενων κατεγράφη από βίντεο. Στο βίντεο φαίνονται συνολικά 20 κρατούμενοι φυλακών της Βενεζουέλας να βγαίνουν σταδιακά και αργά από την τρύπα στον τοίχο και έκπληκτοι να διαπιστώνουν την αδιανόητη γκάφα τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι κρατούμενοι δεν υπολόγισαν σωστά και έσκαψαν τούνελ προς τη λάθος κατεύθυνση και συγκεκριμένα προς τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.

Οι αστυνομικοί ήταν άοπλοι αλλά κατάφεραν με ευκολία να περιορίσουν τους κρατούμενους και να τους επιστρέψουν πίσω στις φυλακές.

Τρεις κρατούμενοι τραυματίστηκαν ελαφριά στην προσπάθεια να αποδράσουν.

Αναντίρρητα είναι η πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία των αποδράσεων και ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τους επίδοξους αποδράστες!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.