Αθηνά Οικονομάκου – Η τελευταία μεγάλη συνέντευξη πριν το διαζύγιο: «Δεν είναι σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου!»

April 26, 2024


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μέσα στα δέκα χρόνια της κοινής τους πορείας.Πριν από περίπου ένα μήνα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη…

...» πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου, όπου μιλούσε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, αλλά και για τον λόγο που πάντα υπήρξε διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: H γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το ξαφνικό...

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μέσα στα δέκα χρόνια της κοινής τους πορείας.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου, όπου μιλούσε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, αλλά και για τον λόγο που πάντα υπήρξε διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: H γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το ξαφνικό διαζύγιο

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

«Δεν μου αρέσει να εκθέτω τα προσωπικά μου, όσο γίνεται. Προφανώς και κάποια πράγματα θα φανούν, δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα, αλλά με ένα μέτρο. Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και έχουν ανάγκη να τις βλέπουν και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Παλιά ίσως να ήμουν πιο ανασφαλής και κάποια κακεντρεχή σχόλια τα έπαιρνα πιο προσωπικά και με στεναχωρούσαν, είχαν δεν είχαν βάση. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά ή ειρωνικά σε κάποια σχόλια. Αλλά αυτό δεν βοηθάει. Εγώ νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου, δεν παρεξηγώ», είπε αρχικά για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.