Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται συχνά να πεθάνω στο διαδίκτυο, ξεκατινιάζομαι κανονικά»

May 7, 2024


Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων ο κορυφαίος Έλληνας stand-up comedian αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, στη σχέση με τον ιερέα πατέρα του, καθώς και στα σχόλια που δέχεται στα social media.«Δεν χτυπάει εύκολα το βιολογικό μου ρολόι ενός άντρα. Δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυα…

...λό μου αυτή τη στιγμή, ούτε και στης Εύας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι γιος ιερέα, έχω περάσει κι εγώ από παπαδοπαίδι. Έκοβα μεγάλα τα ψωμάκια, στο τέλος δεν έφταναν για όλους. Εγώ έκανα ολόκληρη μερίδα, για να βουτήξεις μες στο λάδι. Δεν έχω...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων ο κορυφαίος Έλληνας stand-up comedian αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, στη σχέση με τον ιερέα πατέρα του, καθώς και στα σχόλια που δέχεται στα social media.

«Δεν χτυπάει εύκολα το βιολογικό μου ρολόι ενός άντρα. Δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, ούτε και στης Εύας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι γιος ιερέα, έχω περάσει κι εγώ από παπαδοπαίδι. Έκοβα μεγάλα τα ψωμάκια, στο τέλος δεν έφταναν για όλους. Εγώ έκανα ολόκληρη μερίδα, για να βουτήξεις μες στο λάδι. Δεν έχω εξομολογηθεί ακόμα στον πατέρα μου. Εάν νιώσω ποτέ την ανάγκη, ίσως το κάνω».

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά…» – Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για τους τσακωμούς στο διαδίκτυο

«Δεν δέχτηκε η εκκλησία το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και δεν συμφωνώ. Πρέπει να υπάρχει αγάπη προς όλο τον κόσμο, να σκύβουμε απέναντι στον αδύναμο και να μην κυνηγάμε δαίμονες που δεν υπάρχουν. Θα πρέπει να μας απασχολεί ο αδύναμος που θέλει να εκφραστεί και να έχει κι αυτός ίσα δικαιώματα», δήλωσε εν συνεχεία ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Μου εύχονται συχνά να πεθάνω στο διαδίκτυο. Τσακώνομαι, ξεκατινιάζομαι κανονικά και μετά είμαστε φίλοι με όλους αυτούς», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.