Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό στο πέτρινο εστιατόριο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο – Φωτογραφία

May 19, 2024


Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως όποτε βρίσκει ευκαιρία, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα μέσα στον χειμώνα, πετάγεται στο αγαπημένο της νησί, που δε είναι άλλο πέρα από την Άνδρο. Εκεί, άλλωστε, βρίσκεται το εξοχικό της και το ξενοδοχείο του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό τους). Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε και αυτό το διήμερο η παρουσιάστρια και μιας που το τελευταί…

...ο διάστημα έχει πάρει φόρα και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Κυριακή 19/5 ανέβασε μία ακόμη, ποζάροντας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του καλού της, ξανά άβαφη, με το μαλλί της να ανεμίζει, λίγο πριν απολαύσει το φαγητό της.Η...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως όποτε βρίσκει ευκαιρία, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα μέσα στον χειμώνα, πετάγεται στο αγαπημένο της νησί, που δε είναι άλλο πέρα από την Άνδρο. Εκεί, άλλωστε, βρίσκεται το εξοχικό της και το ξενοδοχείο του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό τους).

Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε και αυτό το διήμερο η παρουσιάστρια και μιας που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει φόρα και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Κυριακή 19/5 ανέβασε μία ακόμη, ποζάροντας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του καλού της, ξανά άβαφη, με το μαλλί της να ανεμίζει, λίγο πριν απολαύσει το φαγητό της.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από το ξενοδοχείο του Ματεό Παντζόπουλου στην Άνδρο

«Αυτό το μέρος … μου πάει πολύ !», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και τα like, τα σχόλια και οι αντιδράσεις γενικότερα έπεσαν βροχή. «Η πιο όμορφη γυναίκα της ιστορίας στην Ελλάδα», «Και τώρα μην μου πείτε ότι αυτή η Γυναίκα δεν είναι όμορφη !!! Όταν ακούω σχόλια άσχημα για αυτή… Είναι αδικία ! Είναι κούκλα ! Ο Άνθρωπος φαίνεται όταν είναι όμορφος Μακιγιάζ και χωρίς αληθινή ομορφιά», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε στην αγκαλιά του Μάκη της).

Το Σάββατο 18/5, μάλιστα, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στο προφίλ της, όσο ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, εντελώς άβαφη, με ανακατεμένο μαλλί. Φορούσε και ένα γαλάζιο μπλουζάκι που ταιριάζει απίστευτα με τα μάτια της.

Δείτε επίσης: Η βίλα της στα Μελίσσια είναι μέσα στο πράσινο – Η φωτογραφία της ξυπόλητη στην βεράντα

«Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό ταξιδεύει…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.