Βαλέρια Κουρούπη: Την χωρίζουν 16 χρόνια διαφοράς με τον σύντροφό της! Το στιγμιότυπο που μοιράστηκαν αγκαλιασμένοι για τις γιορτές

May 7, 2024


Μπορεί να είναι 49 ετών, αλλά δεν σας το λέγαμε, μάλλον δεν θα το μαντεύατε, αφού η Βαλέρια Κουρούπη διατηρείται σε άψογη φόρμα. Γι’ αυτό είναι λογικό να μην φαίνεται και η διαφορά που έχει με τον, επί δύο χρόνια σύντροφό και συνάδερφό της, Μάριο Δερβιτσιώτη. 16 χρόνια τους χωρίζουν, καθώς εκείνος είναι 33, αλλά στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε φάνηκε πάνω απ’ όλα πως και οι δύο είναι φουλ ερωτευμέν…

...οι και χαίρονται την κάθε στιγμή. Γνωρίστηκαν στη σειρά «Παρουσιάστε» και συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», κρατώντας αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη με τον...

Μπορεί να είναι 49 ετών, αλλά δεν σας το λέγαμε, μάλλον δεν θα το μαντεύατε, αφού η Βαλέρια Κουρούπη διατηρείται σε άψογη φόρμα. Γι’ αυτό είναι λογικό να μην φαίνεται και η διαφορά που έχει με τον, επί δύο χρόνια σύντροφό και συνάδερφό της, Μάριο Δερβιτσιώτη. 16 χρόνια τους χωρίζουν, καθώς εκείνος είναι 33, αλλά στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε φάνηκε πάνω απ’ όλα πως και οι δύο είναι φουλ ερωτευμένοι και χαίρονται την κάθε στιγμή.

Γνωρίστηκαν στη σειρά «Παρουσιάστε» και συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», κρατώντας αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη με τον οποίο χώρισαν σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Απ’ αυτό τον γάμο απέκτησαν έναν γιο, που πλέον είναι και συγκάτοικός της.

Δείτε επίσης: Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια, δεν έχει περάσει» – Αυτή είναι η αξεπέραστη φοβία της

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Βαλέρια Κουρούπη

Η Βαλέρια Κουρούπη δημοσίευσε σε Instastory την Κυριακή του Πάσχα μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία είναι αγκαλιά με τον Μάριο Δερβιτσιώτη και έγραφε: «Χρόνια πολλά κόσμε!».

Η ανάρτηση της Βαλέριας Κουρούπη

Μπορεί σπάνια να ποζάρουν μαζί, ωστόσο απολαμβάνουν να κάνουν παρέα, ενώ τους αρέσουν και τα ταξίδια. Η Βαλέρια Κουρούπη θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο σύντροφός της ταυτίζεται σε αυτό δημοσιεύοντας μία και μοναδική φωτογραφία μαζί της στα social media.

Η εξομολόγηση της για εκείνον

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων.

Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου, ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Βαλέρια Κουρούπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.