Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολο το πρώτο Πάσχα μετά την τραγική του απώλεια – «Αγάπη μου, ζωούλα μου…»

May 7, 2024


Ο Γιάννης Καλλιάνος πριν από μερικές ημέρες έχασε τον πατέρα του, ο οποίος αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας (δείτε εδώ βίντεο από την κηδεία του). Ο ίδιος, ωστόσο, έχει στραφεί εναντίον και των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε εκείνος, καθώς υποστηρίζει πως δεν του έδωσαν την απαραίτητη σημασία για να καταφέρουν να τον σώσουν και τον διαβεβαίωναν πως όλα πήγαιναν καλά.Το πρώ…

...το Πάσχα μετά από αυτή την απώλεια, λοιπόν, ήταν αρκετά δύσκολο για τον μετεωρολόγο, ο οποίος είχε πάρει μία απόσταση από τα social media αυτό το διάστημα. Την Δευτέρα 6/5 όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία με τον γιο του, που ονομάζεται Γιώργος και...

Ο Γιάννης Καλλιάνος πριν από μερικές ημέρες έχασε τον πατέρα του, ο οποίος αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας (δείτε εδώ βίντεο από την κηδεία του). Ο ίδιος, ωστόσο, έχει στραφεί εναντίον και των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε εκείνος, καθώς υποστηρίζει πως δεν του έδωσαν την απαραίτητη σημασία για να καταφέρουν να τον σώσουν και τον διαβεβαίωναν πως όλα πήγαιναν καλά.

Το πρώτο Πάσχα μετά από αυτή την απώλεια, λοιπόν, ήταν αρκετά δύσκολο για τον μετεωρολόγο, ο οποίος είχε πάρει μία απόσταση από τα social media αυτό το διάστημα. Την Δευτέρα 6/5 όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία με τον γιο του, που ονομάζεται Γιώργος και χθες είχε την γιορτή του.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου με τον γιο του

Θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, εκφράζοντας πόση δύναμη παίρνει από εκείνον: «Γιωργάκη μου, αγάπη μου, ζωούλα μου, χρόνια σου πολλά. Χρυσό μου παιδάκι, μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί για το παιδί του.

Δείτε επίσης: «Για όνομα της Παναγιάς! Ήμουν σε κατάσταση σοκ» – Η απάντηση για το απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε στον γιατρό του πατέρα του

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό του πατέρα του

Λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του πατέρα του μετεωρολόγου, έκανε την πρώτη του, σπαρακτική ανάρτηση στο facebook. Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετάει τον μπαμπά του και παράλληλα αποκαλύπτει, πως πριν μια εβδομάδα έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του πατέρα του, ωστόσο επέλεξαν να μην τον ενημερώσουν.

Η σχέση πατέρα και γιου φαίνεται να ήταν πολύ ισχυρή καθώς με όσα γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος για την οικογένειά του ”ραγίζουν” καρδιές.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του – Η ανακοίνωση του ”ΑΤΤΙΚΟΝ”

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα.

Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.