Πριν δεν είχε να πληρώσει ούτε το νοίκι: Τώρα βγάζει εκατομμύρια ξεφτιλίζοντας άντρες για το μέγεθός τους

April 15, 2021


30χρονη Πέιτζ Μπάουερ από τις ΗΠΑ είναι μια βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας που ξεκίνησε τη δική της πονηρή ιστοσελίδα στο OnlyFans τον Φλεβάρη του 2020.Εξειδικεύεται να ξεφτιλίζει επί πληρωμή άντρ…

...ες για τον μικρό ανδρισμό τους κι εκεί που δυσκολευόταν να πληρώσει το νοίκι και να τα βγάλει πέρα, τώρα βγάζει εκατομμύρια.Οι θαυμαστές της ζητούν από την όμορφη Πέιτζ να δει μια φωτογραφία του μορίου τους και στη συνέχεια να τους κοροϊδέψει για το μικρό του μέγεθος.Μόνο από...

30χρονη Πέιτζ Μπάουερ από τις ΗΠΑ είναι μια βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας που ξεκίνησε τη δική της πονηρή ιστοσελίδα στο OnlyFans τον Φλεβάρη του 2020.

Εξειδικεύεται να ξεφτιλίζει επί πληρωμή άντρες για τον μικρό ανδρισμό τους κι εκεί που δυσκολευόταν να πληρώσει το νοίκι και να τα βγάλει πέρα, τώρα βγάζει εκατομμύρια.

Οι θαυμαστές της ζητούν από την όμορφη Πέιτζ να δει μια φωτογραφία του μορίου τους και στη συνέχεια να τους κοροϊδέψει για το μικρό του μέγεθος.

Μόνο από το Φλεβάρη του 2020 μέχρι σήμερα, η 30χρονη Αμερικανίδα έχει βγάλει μ’ αυτόν τον τρόπο 1,3 εκατ. δολάρια (1,1 εκατ. ευρώ περίπου), σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα «Daily Star».

«Στην αρχή δυσκολευόμουν πολύ να πιστέψω ότι ήταν δυνατόν να βγάλει κανείς χρήματα προσβάλοντας τους ανθρώπους, αλλά είναι αλήθεια» λέει η Πέιτζ.

Οι άντρες της στέλνουν φωτογραφίες του πέους τους και η Πέιτζ αφού τις δει φροντίζει να τους περιπαίξει με χαρακτηρισμούς όπως «ουρίτσα», «σπίρτο» ή «σκουληκάκι».

Έχει ήδη παραπάνω από 200 χιλ. follower στο Instagram. «Οι περισσότεροι πελάτες μου φτάνουν σε μένα αφού αναζητήσουν στο Google τη φράση: εξευτελισμός μικρού πέους» εξηγεί η Πέιτζ.

«Λατρεύω να τους κάνω πλάκα όταν μου το ζητήσουν. Μόλις έχω έναν νέο θαυμαστή του λέω: “Άσε με να δω αυτό το μικροσκοπικό πραγματάκι”. Το λατρεύουν!» λέει η 30χρονη Αμερικανίδα.

«Βλέπω πάνω-κάτω 200 ντικ πικ κάθε μέρα» εξηγεί η Πέιτζ, αλλά όπως λέει μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό, αλλά είναι μια πολύ κουραστική δουλειά, που απαιτεί από την 30χρονη να τσατάρει με άντρες για τουλάχιστον 16 ώρες τη μέρα.

Σήμερα, η νεαρή Αμερικάνα, εκεί που τα έβγαζε δύσκολα βόλτα κι αδυνατούσε να πληρώσει το νοίκι για να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της, έχει βγάλει αρκετά για να αποκτήσει το δικό της σπίτι.

«Αγαπώ τη δουλειά μου. Υπάρχει ακόμη στιγματισμός, αλλά αυτή η βιομηχανία έχει μεγάλες προοπτικές» τονίζει το σκληρά εργαζόμενο κορίτσι που ξεκινά τη δουλειά από το κρεβάτι μόλις ξυπνήσει στις 7 κάθε πρωί, μέχρι τις 11 το βράδυ που τελειώνει και την ξαναπαίρνει ο ύπνος.

 

 

A post shared by Paige Bauer ™ (@mspaigebauer)




Πηγή : hairt.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.