Survivor: «Είχα την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου» – Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεφτιλίζει τον Τριαντάφυλλο

April 9, 2021


Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο πετώντας τα “καρφιά” του για τον τραγουδιστή.Μάλιστα, βγήκε και σε ζωντανή σ…

...ύνδεση στον αέρα, όπου είπε ακόμα περισσότερα για την μεταξύ τους σχέση, που δεν είναι και τόσο καλή. Επίσης, δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον... Κόρο που τον κράζει συνέχεια.«Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις...

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο πετώντας τα “καρφιά” του για τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, βγήκε και σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα, όπου είπε ακόμα περισσότερα για την μεταξύ τους σχέση, που δεν είναι και τόσο καλή. Επίσης, δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον… Κόρο που τον κράζει συνέχεια.

«Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί είναι … διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.