Survivor trailer 24/3: Ο τραυματισμός του Φάνη διακόπτει τον αγώνα – Η γκρίνια των Κόκκινων συνεχίζεται

March 24, 2024


«Λαβωμένοι» ξεκινούν την εβδομάδα οι Κόκκινοι, αφού όχι μόνο έχασαν έναν παίκτη τους στην αποχώρηση, αλλά κι επειδή προηγήθηκε ένας μεγάλος τσακωμός με τον Γιώργο Γκιουλέκα στο επίκεντρο που κορυφώθηκε όταν ζήτησε η Κατερίνα Δαλάκα να τον αλλάξουν ομάδα. Η παρέα που κάνει με τον Τζέιμς Καφετζή κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του, αλλά όπως βλέπουμε στο νέο trail…

...er του Survivor, οι δύο άντρες συνεχίζουν ακάθεκτοι.Οι Κόκκινοι συνεχίζουν να βάζουν στο στόχαστρο τον Τζέιμς, αυτή τη φορά για το «coaching» που έκανε στον Νίκο Ρικουνάκη, προκειμένου να κερδίσει τον Χριστόφορο Ταξίδη. «Είχε πολλές αναταραχές η χθεσινή μονομαχία, ο Τζέιμς ήθελε να...

«Λαβωμένοι» ξεκινούν την εβδομάδα οι Κόκκινοι, αφού όχι μόνο έχασαν έναν παίκτη τους στην αποχώρηση, αλλά κι επειδή προηγήθηκε ένας μεγάλος τσακωμός με τον Γιώργο Γκιουλέκα στο επίκεντρο που κορυφώθηκε όταν ζήτησε η Κατερίνα Δαλάκα να τον αλλάξουν ομάδα. Η παρέα που κάνει με τον Τζέιμς Καφετζή κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του, αλλά όπως βλέπουμε στο νέο trailer του Survivor, οι δύο άντρες συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Οι Κόκκινοι συνεχίζουν να βάζουν στο στόχαστρο τον Τζέιμς, αυτή τη φορά για το «coaching» που έκανε στον Νίκο Ρικουνάκη, προκειμένου να κερδίσει τον Χριστόφορο Ταξίδη. «Είχε πολλές αναταραχές η χθεσινή μονομαχία, ο Τζέιμς ήθελε να προπονήσει τον Ρικουνάκη για να κερδίσει τον Χριστόφορο, γιατί είδαμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να παραμείνει ο Χριστόφορος στο παιχνίδι», λέει η Ασημίνα στο νέο trailer του Survivor για να συμπληρώσει: «Δεν είναι φίλοι ο Ρικουνάκης με τον Τζέιμς, πότε πρόλαβαν να γίνουν; Ούτε ένα τηλέφωνο δεν θα τον πάρει όταν βγει έξω».

Δείτε επίσης: Survivor: Σάλος με το πλάνο Χρυσαειδή & Περπατάρη – Το έδειξαν κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΙ παρά τους σκληρούς κανονισμούς

Σοκαρισμένη η Χρύσα με τον τραυματισμό του Φάνη στο trailer του Survivor

Την παράσταση από την γενικότερη… γκρίνια που επικρατεί στο στρατόπεδο των Κόκκινων θα έρθει να κλέψει, ωστόσο, ένας νέος σοβαρός τραυματισμός για τους Μπλε. Ο Φάνης Μπολέτσης καλείται να μονομαχήσει με τον Γιώργο Γκιουλέκα και λίγο πριν φτάσει στον στόχο, πέφτει κάτω και σφαδάζει στον πόνο. Ο Γιώργος Λιανός σφυρίζει διακοπή, ο Γιάννης Περπατάρης μεταφέρει στα χέρια τον Φάνη στη σκηνή του γιατρού και η Χρύσα φαίνεται σοκαρισμένη με αυτό που μόλις συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης των Μπλε τραυματίζεται. Μένει να δούμε πόσο σοβαρή θα κριθεί η κατάστασή του από τους γιατρούς του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.