Πέθανε ο Κώστας Ματσάκας – Σπουδαίος ηθοποιός και πρωταγωνιστής για δεκαετίες του ΚΘΒΕ

May 7, 2024


Σε ηλικία 95 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός και για πολλά χρόνια πρωταγωνιστής του ΚΘΒΕ, Κώστας Ματσάκας. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Τρίτης 7/5 με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός του Τιτανικού«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε για ακόμα ένα θλιβερό νέο… Ο σπουδαίο…

...ηροφορηθήκαμε για ακόμα ένα θλιβερό νέο… Ο σπουδαίος μας ηθοποιός και πρωταγωνιστής για δεκαετίες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που υπηρέτησε με αγάπη και αυταπάρνηση την τέχνη μας, με σπουδαίους ρόλους και ανεπανάληπτες ερμηνείες στην Επίδαυρο, με μια ταινία στο...

Σε ηλικία 95 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός και για πολλά χρόνια πρωταγωνιστής του ΚΘΒΕ, Κώστας Ματσάκας. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Τρίτης 7/5 με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός του Τιτανικού

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Κώστα Ματσάκα

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε για ακόμα ένα θλιβερό νέο… Ο σπουδαίος μας ηθοποιός και πρωταγωνιστής για δεκαετίες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που υπηρέτησε με αγάπη και αυταπάρνηση την τέχνη μας, με σπουδαίους ρόλους και ανεπανάληπτες ερμηνείες στην Επίδαυρο, με μια ταινία στο ενεργητικό του (“Κάθε Σάββατο” του Βασίλη Βαφέα), ο Κώστας Ματσακάς, έφυγε από την ζωή στα 95 του. Μάθημα για όλους μας ο βίος του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σπουδαίε συνάδελφε… Σε ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες σε μας και το κοινό μας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.