Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς απάντησε στις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη

March 23, 2023


«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα με ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τη συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη και τη γνωριμία τους. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βέβαια προσπάθησε να… μαζέψει τις αναφορές του στην Όλγα Τρέμη, λέ…

...έμη, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη».Στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη σχέση του και τη γνωριμία του με την Όλγα Τρέμη. Τις αναφορές του αυτές σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στον...

«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα με ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τη συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη και τη γνωριμία τους. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βέβαια προσπάθησε να… μαζέψει τις αναφορές του στην Όλγα Τρέμη, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη».

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη σχέση του και τη γνωριμία του με την Όλγα Τρέμη. Τις αναφορές του αυτές σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα με ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και ακούω και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του, αλλά σε αυτή τη φάση δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βρει κάτι και να υποστηρίξει τον Ανδρέα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως και να έχει αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να γνωρίζουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πως ήταν η πρώτη φορά έρωτα. Αυτό είναι μια προσωπική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του και κάποιος από τους δύο την βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα βγαίνουν τίτλοι “Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;”. Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.