Ανώμαλη αγγελία στο Amazon: Παιδικές «κούκλες για παιδεραστές» με «μωρουδίστικα χείλη, τρυφερά και μαλακά»!

January 16, 2021


Αγγελίες για παιδικές «κούκλες του σeξ» προς εξυπηρέτηση παιδεραστών, αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν στο «δημοκρατικό» Amazon το οποίο κατέβασε την εφαρμογή Parler ως «δίκτυο που διευκολύνει τους δεξιούς …

...να μιλάνε μεταξύ τους» μετά τα γεγονότα του Καπιτώλιου. Οι συγκεκριμένες παιδικές κούκλες (!) περιγράφονται ως «ανατομικά σωστές» και αναφέρονται στα «γεννητικά όργανά τους» όταν οι χρήστες αναζητούν τον όρο «κούκλα σeξ πλήρους μεγέθους». Μία από τις περιγραφές για το προϊόν...

Αγγελίες για παιδικές «κούκλες του σeξ» προς εξυπηρέτηση παιδεραστών, αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν στο «δημοκρατικό» Amazon το οποίο κατέβασε την εφαρμογή Parler ως «δίκτυο που διευκολύνει τους δεξιούς να μιλάνε μεταξύ τους» μετά τα γεγονότα του Καπιτώλιου.

Οι συγκεκριμένες παιδικές κούκλες (!) περιγράφονται ως «ανατομικά σωστές» και αναφέρονται στα «γεννητικά όργανά τους» όταν οι χρήστες αναζητούν τον όρο «κούκλα σeξ πλήρους μεγέθους».

Μία από τις περιγραφές για το προϊόν ενημερώνει τους πιθανούς αγοραστές ότι «το στόμα της κούκλας φαίνεται να είναι πραγματικά χείλια του μωρού, τρυφερό, μαλακό» και ότι η κούκλα περιλαμβάνει «απόκρυφα μέρη».

Ανώμαλη αγγελία στο Amazon: Παιδικές «κούκλες για παιδεραστές» με «μωρουδίστικα χείλη, τρυφερά και μαλακά»!

Ανώμαλη αγγελία στο Amazon: Παιδικές «κούκλες για παιδεραστές» με «μωρουδίστικα χείλη, τρυφερά και μαλακά»!

Άλλες παρόμοιες κούκλες παρατίθενται επίσης μαζί με ερωτiκά παιχνίδια αuνανισμού που μιμούνται τα χείλη μιας γυναίκας.

Δείτε σχετικά την διαφήμιση του Amazon για αξεσουάρ των ανώμαλων:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.