72 ώρες «θρίλερ» από την Χριστίνα Σούζη – «Μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων…» (video)

April 26, 2024


Καιρός: Με γενική ηλιοφάνεια και κατα τόπους βροχές από το απόγευμα και μετά θα κυλήσει η αυριανή ημέρα (26/4), σύμφωνα με την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη.Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.Πιο συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή (26/4) γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα μόνο στα βόρεια και βορειοανατολικά θα σημειωθούν το…

πικές μπόρες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο έως 22-23 βαθμούς Κελσίου κυρίως στα δυτικά και βόρεια.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Καιρός: Με γενική ηλιοφάνεια και κατα τόπους βροχές από το απόγευμα και μετά θα κυλήσει η αυριανή ημέρα (26/4), σύμφωνα με την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή (26/4) γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα μόνο στα βόρεια και βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο έως 22-23 βαθμούς Κελσίου κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.