Κορωνοϊός: Οριστικό! Παράταση του lockdown – Μέχρι πότε

January 8, 2021


Κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την παράταση του lockdown για την ανάσχεση της πανδημίας, τουλάχιστον μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.
Η κυβέ…

...ρνηση έκανε αποδεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων και κρατά κλειστό το λιανεμπόριο μέχρι και τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου. Δίνεται δηλαδή παράταση των μέτρων για τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία, όπως επίσης και στα μέτρα για τις εκκλησίες. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς,...

Κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την παράταση του lockdown για την ανάσχεση της πανδημίας, τουλάχιστον μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Η κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων και κρατά κλειστό το λιανεμπόριο μέχρι και τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου. Δίνεται δηλαδή παράταση των μέτρων για τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία, όπως επίσης και στα μέτρα για τις εκκλησίες.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, ενώ τα καταστήματα διατηρούν κατεβασμένα τα ρολά τους, μέχρι να ξανανοίξουν με το click away.

Πρόσθεσε πως συνεχίζουν να ισχύουν και οι απαγορεύσεις για το κυνήγι και το ψάρεμα. Επίσης, παρατείνονται τα υφιστάμενα μέτρα για την κυκλοφορία και για τη λειτουργία των Ιερών Ναών.

Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε για μία ακόμα φορά, από την κα Βάνα Παπαευαγγέλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, ότι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν για τη δια ζώσης εκπαίδευση τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα σχολεία ειδικής αγωγής, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.