“The Bachelor” – Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του Βασιλάκου στη Νικολέττα!

January 2, 2021


Χωριστά πέρασαν την Πρωτοχρονιά ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, ωστόσο εκείνος της έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο.       Η Νικολέτα εδώ και λίγες ημέ…

...ρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου μένει η οικογένειά της και ο Παναγιώτης θέλοντας να της δείξει ότι τη σκέφτεται και του λείπει αποφάσισε να της κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Συγκεκριμένα ο γοητευτικός και μέχρι πρότινος εργένης έστειλε στο κορίτσι του.        Της έστειλε...

Χωριστά πέρασαν την Πρωτοχρονιά ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, ωστόσο εκείνος της έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο.

 

 

 

 

 

 

 

Η Νικολέτα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου μένει η οικογένειά της και ο Παναγιώτης θέλοντας να της δείξει ότι τη σκέφτεται και του λείπει αποφάσισε να της κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Συγκεκριμένα ο γοητευτικός και μέχρι πρότινος εργένης έστειλε στο κορίτσι του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Της έστειλε λοιπόν μια ανθοδέσμη με πολλά κόκκινα και ένα λευκό τριαντάφυλλο και εκείνη θέλοντας να τον ευχαριστήσει ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο instagram.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.