Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας μικρός παππούλης…» – Σοκάρει βίντεο από το τραγούδι των παιδιών στον πατέρα Αντώνιο (Video)

December 1, 2022


Ένα βίντεο ήρθε σήμερα το φως το δημοσιότητας από την Κιβωτό του Κόσμου και σε αυτό τα παιδιά στη δομή στον Κολωνό έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις στον πατέρα Αντώνιο για τα γενέθλιά του. Το βίντεο, σύμφωνα με τον Alpha, τραβήχτηκε προτού ξεσπάσει η θύελλα καταγγελιών για τη ΜΚΟ.Τα παιδιά της δομής υποδέχονται τον πατέρα Αντώνιο με… κομφετί, ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας». Παράλληλα, μια ακό…

...μα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο! Τα παιδιά τραγουδούν στον πατέρα Αντώνιο ένα τραγούδι το οποίο...

Ένα βίντεο ήρθε σήμερα το φως το δημοσιότητας από την Κιβωτό του Κόσμου και σε αυτό τα παιδιά στη δομή στον Κολωνό έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις στον πατέρα Αντώνιο για τα γενέθλιά του. Το βίντεο, σύμφωνα με τον Alpha, τραβήχτηκε προτού ξεσπάσει η θύελλα καταγγελιών για τη ΜΚΟ.

Τα παιδιά της δομής υποδέχονται τον πατέρα Αντώνιο με… κομφετί, ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας». Παράλληλα, μια ακόμα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο!

Τα παιδιά τραγουδούν στον πατέρα Αντώνιο ένα τραγούδι το οποίο φέρονται να έγραψαν τα ίδια. Το τραγούδι ήταν στον ρυθμό του «Ήτανε μια φορά», αλλά οι στίχοι ήταν προσαρμοσμένοι στο να εξυμνούν τον πατέρα Αντώνιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.