Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κακοποιήσει λεκτικά συντρόφους μου»

November 30, 2021


Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για τις κακοποιήσεις που έχει δεχτεί και έχει πράξει αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τ…

...ον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάκη«Στο θέατρο πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις περάσει στιγμές έντασης που οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω υπάρξει σε ομάδα...

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για τις κακοποιήσεις που έχει δεχτεί και έχει πράξει αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Στο θέατρο πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις περάσει στιγμές έντασης που οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω υπάρξει σε ομάδα που ούτε καν πληρωνόμασταν και εκσφενδονίζονταν καρέκλες με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Πολλές φορές έχω υπάρξει κι εγώ κακοποιητική σε συντρόφους μου, χρησιμοποιώντας λεκτική βία προκειμένου να τους υποβιβάσω.

Από την άλλη για τον Άρη Σερβετάλη ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί και είναι ένα πολύ καθαρό πρόσωπο, ήταν άδικο το «πέσιμο» που του έγινε από την στιγμή που είχε ειδοποιήσει. Ήταν μέριμνα της παραγωγής να το φροντίσει από την στιγμή που το γνώριζε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.