Ελένη Μενεγάκη: Η βίλα της στα Μελίσσια είναι μέσα στο πράσινο – Η φωτογραφία της ξυπόλητη στην βεράντα

April 26, 2024


Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα της showbiz που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και πραγματοποιηθεί πολύ σπάνιες εμφανίσεις σε κοσμικά event αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Αντιθέτως απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού της και τα Σαββατοκύριακα το εξοχικό της σπίτι στην Άνδρο (δείτε φωτογραφίες), όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο του συζύγου…

... της, Μάκη Παντζόπουλου.Τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει αγαπημένη της συνήθεια είναι να απολαμβάνει τον καφέ της λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο κανάλι, στην βεράντα του σπιτιού της ή στον κήπο. Το πόσο της αρέσει, έδειξε και στους διαδικτυακούς της φίλους με μια...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα της showbiz που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και πραγματοποιηθεί πολύ σπάνιες εμφανίσεις σε κοσμικά event αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Αντιθέτως απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού της και τα Σαββατοκύριακα το εξοχικό της σπίτι στην Άνδρο (δείτε φωτογραφίες), όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου.

Τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει αγαπημένη της συνήθεια είναι να απολαμβάνει τον καφέ της λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο κανάλι, στην βεράντα του σπιτιού της ή στον κήπο. Το πόσο της αρέσει, έδειξε και στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από την βεράντα του σπιτιού της

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στην βεράντα της φορώντας άνετα ρούχα και ξυπόλυτη απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.