Γάμπα «πέτρα», τολμηρό σκίσιμο, τακούνια: Ο Λάκης Γαβαλάς τολμά, ποζάρει αλά Εύα Γκριν & ξεσηκώνει όλο το Instagram

November 3, 2023


Με μια χιουμοριστική ανάρτηση επέστρεψε ο Λάκης Γαβαλάς στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου.Ο Λάκης Γαβαλάς προχώρησε σε μια χιουμοριστική ανάρτηση καθώς αποφάσισε να βάλει τακούνια, μια κόκκινη καμπαρτίνα και να μιμηθεί την Εύα Γκριν.Ο σχεδιαστής μόδας μιμήθηκε τους σελέμπριτι του εξωτερικού που λόγω Χάλογουιν μεταμφιέστηκαν σε άλλες διασημότητες. Η ηθοποιός που επέλεξε να μιμηθεί ο …

...Λάκης Γαβαλάς είναι η Εύα Γκριν, που φορούσε μια κόκκινη καπαρντίνα με animal print, την οποία έχει στην γκαρνταρόμπα του και ο ίδιος.Φόρεσε τακούνια και πόζαρε με τον ίδιο τρόπο που φωτογραφήθηκε και η Γκριν. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λάκης Γαβαλάς, έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου....

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση επέστρεψε ο Λάκης Γαβαλάς στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου.

Ο Λάκης Γαβαλάς προχώρησε σε μια χιουμοριστική ανάρτηση καθώς αποφάσισε να βάλει τακούνια, μια κόκκινη καμπαρτίνα και να μιμηθεί την Εύα Γκριν.

Ο σχεδιαστής μόδας μιμήθηκε τους σελέμπριτι του εξωτερικού που λόγω Χάλογουιν μεταμφιέστηκαν σε άλλες διασημότητες. Η ηθοποιός που επέλεξε να μιμηθεί ο Λάκης Γαβαλάς είναι η Εύα Γκριν, που φορούσε μια κόκκινη καπαρντίνα με animal print, την οποία έχει στην γκαρνταρόμπα του και ο ίδιος.

Φόρεσε τακούνια και πόζαρε με τον ίδιο τρόπο που φωτογραφήθηκε και η Γκριν. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λάκης Γαβαλάς, έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Δεν θα ξαναδανείσω ρούχο ακόμη κι αν είναι για την διάσημη Εύα Γκριν».

Δείτε τη δημοσίευσή του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.