Στηβ Ντούζος – Νοσηλεύεται εδώ και 3 εβδομάδες: «Μου λένε να κόψω το κάπνισμα και δεν κόβεται…»

April 29, 2024


Δύσκολες ώρες για τον Στηβ Ντούζο, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, σε ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός πάσχει από χρόνια πνευμονοπάθεια, ενώ την ίδια στιγμή ταλαιπωρείται και με προβλήματα στην καρδιά του. Ο ηθοποιός είχε νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν.Ο Στηβ Ντούζος επικοινώνησε…

... τηλεφωνικά με το «Πρωινό» και ανέφερε: «Είμαι κακό παιδί. Μπήκα να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο, και βρήκαμε ότι έχει προχωρήσει λίγο το θέμα με τους πνεύμονες και την καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα και κάνω κάποιες θεραπείες. Περιμένουμε κάποιες...

Δύσκολες ώρες για τον Στηβ Ντούζο, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, σε ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός πάσχει από χρόνια πνευμονοπάθεια, ενώ την ίδια στιγμή ταλαιπωρείται και με προβλήματα στην καρδιά του. Ο ηθοποιός είχε νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν.

Ο Στηβ Ντούζος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το «Πρωινό» και ανέφερε: «Είμαι κακό παιδί. Μπήκα να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο, και βρήκαμε ότι έχει προχωρήσει λίγο το θέμα με τους πνεύμονες και την καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα και κάνω κάποιες θεραπείες. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλά και στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω».

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Στηβ Ντούζος

«Είμαι ΧΑΠ 2. Έχω και προβλήματα με την καρδιά μου, αυτά πάνε πακέτο. Παίζουν όλα ρόλο, τα 80s, τα κιλά, η νοοτροπία, τα πάντα. Δεν μπορείς να μάθεις καινούρια κόλπα σε παλιό σκύλο. Την υγεία μου τη φροντίζω, αλλά μου λένε να κόψω το κάπνισμα και δεν κόβεται. Καπνίζω 10-15 τσιγάρα την ημέρα», κατέληξε στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Πρωινό» ο Στηβ Ντούζος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.