Βάσω Λασκαράκη & Λευτέρης Σουλτάτος – Επέτειος γάμου για το ζευγάρι: «Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί»

April 29, 2024


Μπορεί να μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, για ένα ζευγάρι ωστόσο οι εορτασμοί ξεκίνησαν από σήμερα. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θυμούνται με αγάπη, εδώ και πέντε χρόνια, την 29η Απριλίου καθώς ήταν η μέρα που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.Η ηθοποιός και ο σεφ παντρεύτηκαν στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια της Κρήτης, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ακριβώς δύο μήνε…

...ς μετά, στις 29 Ιουνίου του 2019, διοργάνωσαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο, γλεντώντας μέχρι το πρωί με τους φίλους τους. Κουμπάρες του ζευγαριού είναι ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη, σύζυγος του ξαδέρφου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγος του αδελφού...

Μπορεί να μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, για ένα ζευγάρι ωστόσο οι εορτασμοί ξεκίνησαν από σήμερα. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θυμούνται με αγάπη, εδώ και πέντε χρόνια, την 29η Απριλίου καθώς ήταν η μέρα που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η ηθοποιός και ο σεφ παντρεύτηκαν στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια της Κρήτης, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ακριβώς δύο μήνες μετά, στις 29 Ιουνίου του 2019, διοργάνωσαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο, γλεντώντας μέχρι το πρωί με τους φίλους τους. Κουμπάρες του ζευγαριού είναι ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη, σύζυγος του ξαδέρφου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγος του αδελφού του Χριστόφορου, Στέφανου.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Γενέθλια για τον Λευτέρη Σουλτάτο – Το φαντασμαγορικό πάρτι έκπληξη σε νυχτερινό κέντρο που του ετοίμασε

Οι αφιερώσεις που έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος για τον γάμο τους

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο σεφ έκανε μία ανάρτηση για την επέτειο του γάμου τους, μαζί με μία κοινή τους αδημοσίευτη φωτογραφία από την μεγάλη ημέρα. «29/4! Σαν σήμερα! 5 χρόνια γάμου. Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί, Βάσω Λασκαράκη. Για όλους εσάς τους φίλους μας: Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η Βάσω Λασκαράκη φυσικά δεν άφησε αναπάντητες τις εκδηλώσεις αγάπης από τον σύζυγό της και λίγη ώρα πριν έκανε τη δική της ανάρτηση, γράφοντας: «Dance me to the end of love… Χρόνια μας πολλά αγάπη μου. Στα επόμενα 5-15-25-35-105». Μέσα σε λίγα λεπτά έπεσαν πάνω από 10.000 likes.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι κάθε χρόνο γιορτάζει τη συγκεκριμένη επέτειο με εκατέρωθεν αφιερώσεις και αναμνηστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα και το πάρτι που ακολούθησε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.