Στεφανία Τζαφέρη – «Απαντάει» στα χλευαστικά σχόλια με νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της

October 16, 2021


Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της ανέβασε στο Twitter η Στεφανία Τζαφέρη.Η food blogger από την Κρήτη που αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της, θέλησε με αυτόν τον τ…

...τρόπο να απαντήσει σε χρήστες των social media που έκαναν λόγο για photoshop, λέγοντας ότι η αρχική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να είναι παραμορφωμένη και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, δεν είναι αληθινή. Έτσι, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν το γεμάτο μώλωπες πρόσωπό της...

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της ανέβασε στο Twitter η Στεφανία Τζαφέρη.

Η food blogger από την Κρήτη που αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει σε χρήστες των social media που έκαναν λόγο για photoshop, λέγοντας ότι η αρχική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να είναι παραμορφωμένη και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, δεν είναι αληθινή.

Έτσι, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν το γεμάτο μώλωπες πρόσωπό της και την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

στεφανία τζαφέρη

Νωρίτερα, η Στεφανία Τζαφέρη,  έγραψε σε ανάρτησή της ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με την αστυνομία και πλέον έχει πάρει εξιτήριο.

“Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο.

Σήμερα πέρασαν ξανά δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά. Έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολάου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον”, ανέφερε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.