Survivor 2024: Ξεμπρόστιασε τον Σταμάτη ο Περπατάρης – «Ο σόφος Λαμάι τον είχε πει γλίτσα και είχε δίκιο» (video)

April 26, 2024


Survivor 2024: Όσο προχωράει το ριάλιτι επιβίωσης αρχίζουν να ξεδιαλύνονται οι προσωπικότητες των παικτών και οι αληθινές φιλίες.Με την ευκαιρία, δείτε την πρώτη ανάρτηση του Σάββα Γκέντσογλου μετά την αποχώρησή του.Οι παίκτες έχουν αρχίσει να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό και πολλοί είναι εκείνοι που λόγω της πείνας και της απομόνωσης τα βάζουν με θεούς και δαίμονες.Μια φιλία που εξελίχθηκε σ…

...ε έντονη αντιπάθεια είναι εκείνη του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Γιάννη Περπατάρη.Μιλώντας στην κάμερα του Survivor στο νέο επεισόδιο, ο Γιάννης Περπατάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κύριο θέμα πάλι στο συμβούλιο του νησιού ήμουν εγώ. Μου είπαν για τον Σταμάτη και κάτι που του...

Survivor 2024: Όσο προχωράει το ριάλιτι επιβίωσης αρχίζουν να ξεδιαλύνονται οι προσωπικότητες των παικτών και οι αληθινές φιλίες.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρώτη ανάρτηση του Σάββα Γκέντσογλου μετά την αποχώρησή του.

Οι παίκτες έχουν αρχίσει να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό και πολλοί είναι εκείνοι που λόγω της πείνας και της απομόνωσης τα βάζουν με θεούς και δαίμονες.

Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έντονη αντιπάθεια είναι εκείνη του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Γιάννη Περπατάρη.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor στο νέο επεισόδιο, ο Γιάννης Περπατάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κύριο θέμα πάλι στο συμβούλιο του νησιού ήμουν εγώ. Μου είπαν για τον Σταμάτη και κάτι που του είπα στον πάγκο, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν το θυμόμουν. Ότι τον είπα βλάκα έτσι όπως πανηγύριζε. Εντάξει, πραγματικά έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με τον Σταμάτη. Δεν μπορώ να κρατήσω και γω το στόμα μου, βλακεία μου αν το είπα αλλά ώρες ώρες αντιδρά πολύ περίεργα. Δεν ξέρω, δεν γίνεται να έχουμε το θέμα μόνο με αυτόν. Κι αν το είπα, σίγουρα θα το είπα και θα το εννοούσα κιόλας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.