Ιωάννα Μαλέσκου: «Να είµαστε καλά µε τον αντρούλη µου και…» – Το δεύτερο παιδί και η αποκάλυψη για το επάγγελμα του Κωνσταντίνου Δανιά

May 5, 2024


Η Ιώαννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα On Time και σε αυτή μίλησε για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και την προσωπική της ζωή μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά και τον ερχομό της κόρης τους.Προχώρησε, μάλιστα, σε δηλώσεις σχετικά με την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού με τον σύζυγό της, αλλά και τις σκέψεις της για την ενασχόλησή της με την τηλ…

...εόραση όσο παιρνούν τα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έχει επιστρέψει με την παρουσιάση του Tv Queen, για το οποίο έχει ακούσει πολλά (δείτε εδώ πώς την κατακεραύνωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης).Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για το δεύτερο παιδίΚαριέρα και προσωπική...

Η Ιώαννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα On Time και σε αυτή μίλησε για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και την προσωπική της ζωή μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά και τον ερχομό της κόρης τους.

Προχώρησε, μάλιστα, σε δηλώσεις σχετικά με την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού με τον σύζυγό της, αλλά και τις σκέψεις της για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση όσο παιρνούν τα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έχει επιστρέψει με την παρουσιάση του Tv Queen, για το οποίο έχει ακούσει πολλά (δείτε εδώ πώς την κατακεραύνωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης).

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για το δεύτερο παιδί

Καριέρα και προσωπική ζωή… Πόσο δύσκολο είναι τα συνδυάσεις;

Είναι και τα δύο απαιτητικά σπορ. Ακόµα περισσότερο η χρυσή ισορροπία. Οταν µάλιστα στην εξίσωση µπαίνει και το κεφάλαιο «παιδί», τότε λες «µάνα, κουράγιο»! Κάποτε έλεγα ότι όλα µπορούν να γίνουν και ότι συνδυάζονται καριέρα και οικογένεια. Τώρα, ως νέα µαµά, θα πω ότι ναι, γίνονται, αλλά υπάρχουν πολλές (αντικειµενικές) δυσκολίες και ότι κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Οπως το βιώνω εγώ τουλάχιστον, χρειάζονται υποχωρήσεις, υποµονή και υπερπροσπάθεια.

Σκέφτεστε να κάνετε κι άλλο παιδί;

Θα ήθελα δεύτερο παιδί, µια δεύτερη ευκαιρία, µήπως και µου µοιάζει (γέλια)… αστειεύοµαι. Και για να µιλήσω σοβαρά, θα ήθελα πολύ, απλώς αρκετά αργότερα. Να χαρώ τη µικρούλα µας, να βρω τη σειρά µου και επαγγελµατικά, να είµαστε καλά µε τον αντρούλη µου… και έχει ο Θεός.

Εχεις δεχτεί πολλά επικριτικά σχόλια κατά καιρούς… Πώς το αντιµετωπίζεις;

Όλα µέσα στη ζωή είναι. Εχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουµε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόµα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίµησή τους για σένα. Ποια ήταν η αγαπηµένη σου παρουσιάστρια όταν ήσουν µικρή; ∆εν ήταν αγαπηµένη συνήθεια της οικογένειάς µου η τηλεόραση όταν ήµασταν µικρά (τα αδέρφια µου κι εγώ).

Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist µελλοντικά και θα ασχολιόµουν επαγγελµατικά µε την τηλεόραση;

Στη συνείδησή µου, από παιδί, υπήρχαν δύο παρουσιάστριες: Ρούλα Κοροµηλά και µετέπειτα Ελένη Μενεγάκη. Ποια είναι η συµβουλή που σου έχουν δώσει και κρατάς έως τώρα; «Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις». Αυτό είναι τρόπος ζωής µου, δεν είναι απλώς συµβουλή που κουβαλάω µέσα µου. Και µόνο σε καλό µού έχει βγει. Να είµαι (προσ) γειωµένη και να σέβοµαι. Ο χρόνος επιστρέφει συµπεριφορές. Κι εγώ έχω υποµονή και πίστη.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να μιλάω για αυτόν τον άνθρωπο» – Η αντίδραση της σε ερώτηση για τον Βαγγέλη Περρή

Ιωάννα Μαλέσκου

Το πραγματικό επάγγελμα του συζύγου της

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντετυξη και στην εφημερίδα Real Life και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, και σε αυτή μίλησε ακόμη περισσσότερο για τον καλό της και το πραγματικό του επάγγελμα.

Ο σύζυγός σας, σας ενέπνευσε τη δημιουργία οικογένειας;

Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου, αν δεν είχα γνωρίσει τον Κωνσταντίνο. Πρέπει να αποδέχεσαι στη ζωή σου και να βλέπεις αυτά που έλκεις. Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, η δική μου πάντως όχι. Δεν πρέπει να βλέπουμε τα προβλήματα σαν ανυπέρβλητες συνθήκες. Όταν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μονάδα, αλλά ομάδα – γιατί εγώ έτσι αισθάνομαι με τον άνθρωπό μου – τότε όλα λειτουργούν. Παρόλο που διαφέρουμε σε πάρα πολλά με τον σύζυγό μου.

Εκείνος κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα από μένα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αντιθέτως νομίζω ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Και το σημαντικότερο είναι πως δημιουργήσαμε αυτό το πλασματάκι.

Ο σύζυγός σας έχει αποδείξει με τη στάση του ότι δεν τον αφορά η δημοσιότητα. Ήταν δύσκολο να κρατήσετε τα media μακριά από τη σχέση σας;

Ο άνδρας μου είναι ένα πολύ ωραίο πρόσωπο. Είναι εμφανίσιμος, έχει πάρα πολλά χόμπι – είναι τόσο καλός σε όλα. Αν με ρωτήσεις με τι ασχολείται, δεν ξέρω από πού πρέπει να πρωτοξεκινήσω και τι να πω. Οι περισσότεροι έχουν μείνει στο «εκπαιδευτής», αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι αθλητής-εκπαιδευτής σε διάφορα αντικείμενα.

Η δημοσιοποίηση της σχέσης μας μου δημιούργησε κραδασμούς που μέχρι να αφομοιωθούν και να μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματά μας ως ζευγάρι, ήταν δύσκολα. Η δημοσιότητα έμπαινε με έναν πολύ επιθετικό τρόπο μέσα στην προσωπική μας σχέση και αυτό δημιουργούσε κραδασμούς που στην αρχή ήταν εξαιρετικά έντονοι. Το γεγονός ότι καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και να βρούμε την ισορροπία μας, χωρίς να ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές, δεν ήταν εύκολο.

Έκανα τα πάντα για να μην ξεπεραστούν αυτές οι γραμμές. Είχα θυμώσει εκείνη την περίοδο με τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να το διαφυλάξω. Όχι πως ο άνδρας μου ήταν ανήμπορος, απλά εγώ γνώριζα καλύτερα τον χώρο. Ήταν δύσκολη περίοδος, θυμάμαι ακόμη και στον δρόμο να σκέφτομαι πως δεν μπορώ να αγγίξω το χέρι του, δεν μπορούσα να αισθανθώ ελεύθερη, γιατί ο κόσμος σηκώνει τα κινητά πια. Τελικά, όλο αυτό μας βγήκε σε καλό. Η επιθυμία μας δηλαδή να κρατήσουμε τη σχέση μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύζυγός σας αξιολόγησε την πρόθεσή σας και σεβάστηκε τις ανάγκες της δουλειάς σας;

Είμαστε εντελώς διαφορετικοί με τον άνδρα μου. Βέβαια, σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες της δουλειάς του άλλου. Όσον αφορά εμένα, μου αρέσει πάρα πολύ να μοιράζομαι με τον κόσμο εικόνες με την κόρη μου. Πάντα, βέβαια, προσέχω να μη φαίνεται το πρόσωπό της. Εκείνος δεν θέλει. Να φανταστείτε πως φωτογραφίες οι δυο μας έχουμε ελάχιστες. Ευτυχώς τώρα βγάζω άπειρες με την κόρη μου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.