«Τα πήρε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι 36 ετών, hello! Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί» (video)

October 12, 2023


Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου, την Τετάρτη (11/10).Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το παρελθόν της στην τηλεόραση, για αυτά που γράφονται για εκείνη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον άντρα της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω ή θα αρχίσουν …

...να λένε πάλι; Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ το...

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου, την Τετάρτη (11/10).

Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το παρελθόν της στην τηλεόραση, για αυτά που γράφονται για εκείνη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον άντρα της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω ή θα αρχίσουν να λένε πάλι; Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ το αντιλαμβάνεται», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν τα είδα και δεν τα βλέπω. Δε με στεναχωρεί και δε με αγγίζει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει και πού αναφέρονται όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε, για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών», πρόσθεσε σχετικά με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται μαζί της.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι 36 ετών, hello! Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι;».

«Ναι το σκεφτόμαστε, θέλουμε, γενικά είμαστε ανοιχτοί», είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσουν με τον άντρα της ένα δεύτερο παιδί.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είχα πάρει κιλά και με ρώτησαν στο super market αν ήμουν έγκυος» (video)

Για το θέμα των κιλών και της εγκυμοσύνης που της «χρέωναν», αλλά και τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Survivor, μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο «Mega Καλημέρα». Με την ευκαιρία, δείτε το γεγονός που «βύθισε» στο πένθος την παρουσιάστρια.

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης», αποκάλυψε.

Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το πώς διαμορφώθηκε μετά τον χωρισμό τους.

«Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο. Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε. Στη δουλειά δεν είναι εύκολες πάντα οι σχέσεις με τις γυναίκες. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή», ξεκαθάρισε.

Για το Survivor δήλωσε: «Η μητέρα μου ήθελε να πάω Survivor, ο πατέρας μου όχι. Το πρώτο Survivor με στιγμάτισε. Έμαθα απο to survivor να μην πετάω φαγητό».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα!», με τον Κώστα τσουρό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.