Έριξε «βόμβα» ο Παύλος Μαρινάκης: «Μέσα στην 4ετία ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

October 10, 2023


Στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και έριξε «βόμβα», αναφέροντας για πρώτη φορά πως ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα γίνει μέσα στην 4ετία. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι υπουργοί και βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.Μάλιστα, σχετικά με την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι τα λεγόμενά του «θα ελεγχθούν γ…

...ια από τη δικαιοσύνη» και είναι «καταδικαστέα και ρυπαρά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.Σχετικά με το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών,...

Στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και έριξε «βόμβα», αναφέροντας για πρώτη φορά πως ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα γίνει μέσα στην 4ετία.

Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι υπουργοί και βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Μάλιστα, σχετικά με την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι τα λεγόμενά του «θα ελεγχθούν για από τη δικαιοσύνη» και είναι «καταδικαστέα και ρυπαρά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.

Σχετικά με το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Παύλος Μαρινάκης το ερμήνευσε ως εμπιστοσύνη απέναντι στην κυβέρνηση που δοκιμάζεται καθημερινά».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι στα υπέρ για τη ΝΔ μέτρησε η επιλογή των προσώπων, αναφέροντας ως παράδειγμα την υποψηφιότητα του Ν. Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής ο οποίος ανέβασε το ποσοστό της ΝΔ από 43% που ήταν στις εθνικές στο 46% στις αυτοδιοικητικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.