Ο προβληματισμός της Ιωάννας Τούνη: «Τσάμπα τα φίλτρα! Δεν ξέρω τι σκ@τα γίνεται! Όταν με βλέπετε από κοντά λέτε…»

April 28, 2024


Η Ιωάννα Τούνη είναι καθημερινή χρήστης των social media – αφού αυτή είναι η δουλειά της – και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή της. Πρωταγωνιστής μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι ο γιος της, Πάρης – δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.Πριν μερικές ώρες λοιπόν, θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της σχετικά με το πως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες της στα s…

...ocial media και πως φαίνεται από κοντά. Αυτός ο προβληματισμός της δημιουργήθηκε από μια συνάντηση που είχε στο δρόμο.Τι είπε η Ιωάννα Τούνη στο Insagram«Να σου πω κάτι, το έχω απορία. Πόσο τέρας φαίνομαι από τα social media; Τσάμπα τα φίλτρα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Τσάμπα όλα μάλλον γιατί όποτε...

Η Ιωάννα Τούνη είναι καθημερινή χρήστης των social media – αφού αυτή είναι η δουλειά της – και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή της. Πρωταγωνιστής μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι ο γιος της, Πάρης δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της σχετικά με το πως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες της στα social media και πως φαίνεται από κοντά. Αυτός ο προβληματισμός της δημιουργήθηκε από μια συνάντηση που είχε στο δρόμο.

Τι είπε η Ιωάννα Τούνη στο Insagram

«Να σου πω κάτι, το έχω απορία. Πόσο τέρας φαίνομαι από τα social media; Τσάμπα τα φίλτρα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Τσάμπα όλα μάλλον γιατί όποτε με βλέπετε από κοντά μου λέτε “αχ εσύ είσαι pettite είσαι ψηλή και αδύνατη”. Τι σκατά φαίνομαι εδώ πέρα δηλαδή; Ειδικά τελευταία μου τυχαίνει συνέχεια. “Α εσύ είσαι μικρή σε έβλεπα στο My style rocks και φαινόσουν μεγάλη. Κα είμαι σε φάση το My style rocks ήταν πριν από 7-8 χρόνια τότε ήμουν μικρή, τώρα είμαι μεγάλη. Δεν ξέρω τι πάει λάθος με τα social», απόρησε η Ιωάννα Τούνη.

Οι δυο πλαστικές που έχει κάνει

Μετά την πλαστική που έκανε στην μύτη της (δείτε εδώ) έκανε και πλαστική επέμβαση στο στήθος της.

Η ψυχολογία της Ιωάννας Τούνη φαίνεται να έχει αλλάξει από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά την επέμβαση, καθώς επέλεξε να κάνει ένα πολύ φυσικό στήθος – επιλέγοντας μάλιστα μια νέα μέθοδο, η οποία μαζί με τη σιλοκόνη έχει ενθέματα από ανθρώπινα δάκρυα.

«Πολλές συμπεθέρες μου ανησυχήσατε μην έπαθα κάτι, αλλά οι πιο πονηρούλες το βρήκατε. Έκανα χθες την επέμβαση στήθους που σας έλεγα. Μετά τον θηλασμό το στήθος μου άλλαξε τρομακτικά πολύ και αυτό σίγουρα επηρέασε πολύ την ψυχολογία μου και την αυτοπεποίθηση μου, οπότε είπα μόλις αποθηλάσω και περάσουν οι 6 μήνες, όπως ορίζεται ιατρικά θα φτιάξω το στήθος μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.