Ξεσπάθωσε ο Ουγγαρέζος: «Για τον Λιάγκα θα γράφω ό,τι γουστάρω και θα λέω ό,τι θέλω»

October 8, 2023


Σε πολύ καλή διάθεση αλλά και πολύ ειλικρινής, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια που έγιναν εις βάρος του και τόνισε:«Όποιος θέλει να με πει κακό παιδί να μου το πει μέσα στα μούτρα μου και από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι είναι να κάνω. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω το γάντι που δεν το έχουν ρίξει προς την κατεύθυνσή μου.Όποιος θέλει να πει όνομα, είναι πάρα πολύ σ…

...�,τι είναι να κάνω. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω το γάντι που δεν το έχουν ρίξει προς την κατεύθυνσή μου.Όποιος θέλει να πει όνομα, είναι πάρα πολύ σημαντικό το όνομα για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που εννοεί να απαντήσει με τον δικό του τρόπο»,...

O Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και μίλησε χωρίς περιστροφές για τη δημόσια κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και όχι μόνο…

Σε πολύ καλή διάθεση αλλά και πολύ ειλικρινής, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια που έγιναν εις βάρος του και τόνισε:

«Όποιος θέλει να με πει κακό παιδί να μου το πει μέσα στα μούτρα μου και από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι είναι να κάνω. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω το γάντι που δεν το έχουν ρίξει προς την κατεύθυνσή μου.

Όποιος θέλει να πει όνομα, είναι πάρα πολύ σημαντικό το όνομα για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που εννοεί να απαντήσει με τον δικό του τρόπο», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας:

«Δεν θέλω να σχολιάσω την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα… Φυσικά και χρωστάω ευχαριστώ στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά στα επαγγελματικά η συνεργασία μας ήταν δούναι και λαβείν. Δεν μιλάω επί προσωπικού, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει, έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Για τον Λιάγκα θα γράφω ό,τι γουστάρω και θα λέω ότι θέλω επί επαγγελματικής βάσης».

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε: «Υπάρχει απόλυτη ξηρασία».

Όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη συνεργασία που είχε ποτέ στην τηλεόραση απάντησε ότι ήταν αυτή με τη Ζέτα Μακρυπούλια ενώ για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι το καλύτερο σχολείο. Και στα καλά και στην τριβή»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.