Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες με μαγιό στις Σεϋχέλλες – «Φτάνει πια η επίδειξη πλούτου…»

May 4, 2024


Οι πόζες της Ιωάννας Τούνη στις Σεϋχέλλες έχουν «ανάψει φωτιές» στα social media. Τα σχόλια πέφτουν «βροχή» στο προφίλ της Influencer με κάποιους να σχολιάζουν αρνητικά την υπερβολική έκθεσή του πλούτου μέσα από τα post της και άλλους θαυμαστές να την υποστηρίζουν.Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, απολαμβάνουν τον εξωτικό προορισμό και ανεβάζουν στιγμιότυπα από …

...�ορισμό και ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις ειδυλλιακές διακοπές τους για το Πάσχα.Η ερώτηση της, στην ανάρτηση στο instagram, «εσύ πού θα πας για το Πάσχα» πυροδότησε μάχη στα σχόλια.«Πάλι ο νουνίτο διακοπές και εγώ διακοπές μέχρι το σούπερ μάρκετ» γράφει η Soula Glamorous. «Είσαι κουκλάρα...

Χαμός με αρνητικά σχόλια για την influencer

Οι πόζες της Ιωάννας Τούνη στις Σεϋχέλλες έχουν «ανάψει φωτιές» στα social media. Τα σχόλια πέφτουν «βροχή» στο προφίλ της Influencer με κάποιους να σχολιάζουν αρνητικά την υπερβολική έκθεσή του πλούτου μέσα από τα post της και άλλους θαυμαστές να την υποστηρίζουν.

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, απολαμβάνουν τον εξωτικό προορισμό και ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις ειδυλλιακές διακοπές τους για το Πάσχα.

Η ερώτηση της, στην ανάρτηση στο instagram, «εσύ πού θα πας για το Πάσχα» πυροδότησε μάχη στα σχόλια.

«Πάλι ο νουνίτο διακοπές και εγώ διακοπές μέχρι το σούπερ μάρκετ» γράφει η Soula Glamorous. «Είσαι κουκλάρα έχεις σωματάρα και είσαι πανέμορφη το μαγιό τέλειο να περάσεις υπέροχα καλή Ανάσταση» γράφει άλλος χρήστης.

«Όσοι likeαρετε και συμμετάσχετε είστε άξιοι της κατάντιας που περιβάλλει την χώρα μας και όχι μόνο…» έγραψε ένας follower. «Δλδ αν σου απαντήσω….όχι γιατί δεν έχω μια…ούτε για το γιορτινό τραπέζι, θα νιώσεις όμορφα? Φτάνει πια η επίδειξη πλούτου….και οι ηλίθιες ερωτήσεις» τόνισε άλλος.

«Εάν κάνεις δώρο το ταξίδι θα πάμε κάπου… Άιντε το έχετε κουράσει, ο κόσμος δεν έχει να φάει και εσείς ποζάρετε σε παραλίες» σχολιάζει άλλη χρήστης. «Φέτος χωριό. Βαρεθήκαμε κάθε χρόνο Σεϋχέλλες» αναφέρει άλλο σχόλιο.

Άλλη follower της Ιωάννας Τούνη γράφει: «Στο χωριό συμπεθέρα δεν υπάρχει ευρώ άστο!! Δεν πειράζει τα ζει έστω και κάποιος την ζωή που ονειρευόμαστε».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.