Μυστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – Ήταν μαζί για 2,5 χρόνια

October 8, 2023


Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο πολύκροτος χωρισμός της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης, γεγονός που σόκαρε την εγχώρια showbiz και τους θαυμαστές τους (δείτε εδώ ποια είναι η πραγματική αιτία). Δεν πέρασε, όμως, αρκετός χρόνος και την Κυριακή 8/10 άλλη μία ανακοίνωση χωρισμού πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.Σύ…

...μφωνα, δηλαδή, με την δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαρία - Θαλασσινή, και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.Γιατί χώρισαν Μπιμπής...

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο πολύκροτος χωρισμός της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης, γεγονός που σόκαρε την εγχώρια showbiz και τους θαυμαστές τους (δείτε εδώ ποια είναι η πραγματική αιτία). Δεν πέρασε, όμως, αρκετός χρόνος και την Κυριακή 8/10 άλλη μία ανακοίνωση χωρισμού πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Σύμφωνα, δηλαδή, με την δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαρία – Θαλασσινή, και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Γιατί χώρισαν Μπιμπής και Μποσταντζόγλου

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, “έδεσαν” και αμέσως έγιναν αυτοκόλλητοι, παραμένοντας όμως διακριτικοί, γι’ αυτό και κανείς για πολλούς μήνες δεν είχε ανακαλύψει το ειδύλλιό τους. Άλλωστε, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Έτσι, λοιπόν, όπως αθόρυβα αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί, έτσι αθόρυβα πριν από μερικούς μήνες “διέλυσαν” τον δεσμό τους. Έχουν αποφασίσει να προσηλωθούν στην καριέρα τους, η οποία είναι μοναδική προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή.

Μπιμπής Μποσταντζόγλου χωρισμός

Ποιο ζευγάρι χώρισε 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Μετά το τέλος στο γάμο αγαπημένου ζευγαριού που είχε αποκτήσει δυο παιδιά, ακόμα ένα έρχεται να προστεθεί στην λίστα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μόλις πριν τρεις μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Οι φήμες σχετικά έδιναν και έπαιρναν για το ζευγάρι, αφού εκείνος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος της συντρόφου του και παρά την ηλικία του έγιναν πατέρας για τέταρτη φορά.

Ο λόγος λοιπόν για τον Αλ Πατσίνο και την Νουρ Αλφαλάχ που πριν τρεις μήνες απέκτησαν έναν γιο. Όπως φαίνεται όμως ο ερχομός του δεν τους ένωσε αλλά τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο. Μάλιστα η 29χρονη κατάθεσε χαρτιά για την επιμέλεια του παιδιού.

Στα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του «Blast», η Αλφαλάχ, επιτρέπει στον 83χρονο Πατσίνο να έχει «εύλογη επίσκεψη» του 3 μηνών μωρού τους.

Η Αλφαλάχ, η οποία είναι παραγωγός που αποφοίτησε από την Κινηματογραφική Σχολή Τέχνης του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, φέρεται επίσης να ζήτησε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιού να έχει την κοινή νομική επιμέλεια, η οποία θα του επιτρέπει να συμμετέχει σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μωρό τους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης και της εκπαίδευσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να είναι μαζί τον Απρίλιο του 2022, και τον Ιούνιο του 2023 έγιναν γονείς. Εκείνη για πρώτη φορά, ενώ ο ηθοποιός για τέταρτη, αφού έχει ακόμη τρία από δυο διαφορετικές γυναίκες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.