«Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας…»: Η πρώτη ανάρτηση του «πατέρα» Απόστολου Ρουβά για τον ερχομό του γιού του

September 30, 2023


Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε την περασμένη Τρίτη 26/9 ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά, απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη Φανή Γιαβρίδου. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&…

...&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η πρώτη ανάρτηση μετά την γένναΤην ευχάριστη είδηση για τον ερχομό του γιου του Απόστολου Ρουβά στον κόσμο,...

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε την περασμένη Τρίτη 26/9 ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά, απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη Φανή Γιαβρίδου.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννα

Την ευχάριστη είδηση για τον ερχομό του γιου του Απόστολου Ρουβά στον κόσμο, έκανε γνωστή η Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης 28/9 μέσα από την εκπομπή της “Fay’s Time”.

«Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Ο Απόστολος Ρουβάς από τη δική του πλευρά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο το απόγευμα της Παρασκευής 29/9.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα διάφορα δώρα που δέχτηκαν με τη Φανή Γιαβρίδου για τη γέννηση του γιου τους και ευχαρίστησε το μαιευτήριο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.