Μαστροκώστα & Δέλλας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της 16χρονης κόρης τους – Με μίνι μαύρο φόρεμα και τακούνια στο κόκκινο χαλί

April 27, 2024


Πριν από 16 χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Βικτώρια Δέλλα με το κορίτσι να έρχεται στη ζωή για να τους αλλάξει ριζικά (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Μαστροκώστα για τη διάγνωση καρκίνου μετά τον τοκετό).Η γνωστή γuμνάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στη μονοχακόρη τους, ωστόσο επιθυμούν να μην προβάλλουν στα μέσα την οικογένειά…

... τους και ειδικότερα τη σχέση τους με το παιδί.Η Βικτώρια Δέλλα βρίσκεται στην εφηβεία, έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον έχει ξεκινήσει να κάνει τις δικές της δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να συνοδεύεται από τους γονείς της. Την Πέμπτη 25/4 λοιπόν, το νεαρό κορίτσι έδωσε το παρών...

Πριν από 16 χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Βικτώρια Δέλλα με το κορίτσι να έρχεται στη ζωή για να τους αλλάξει ριζικά (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Μαστροκώστα για τη διάγνωση καρκίνου μετά τον τοκετό).

Η γνωστή γuμνάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στη μονοχακόρη τους, ωστόσο επιθυμούν να μην προβάλλουν στα μέσα την οικογένειά τους και ειδικότερα τη σχέση τους με το παιδί.

Η Βικτώρια Δέλλα βρίσκεται στην εφηβεία, έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον έχει ξεκινήσει να κάνει τις δικές της δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να συνοδεύεται από τους γονείς της. Την Πέμπτη 25/4 λοιπόν, το νεαρό κορίτσι έδωσε το παρών στο fashion show της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της 16χρονης κόρης της Μαστροκώστα και του Δέλλα

Η κόρη της Μαστροκώστα και του Δέλλα πριν παρακολουθήσει το διαφορετικό catwalk της σχεδιάστριας στα πλαίσια της 34ης Athens Fashion Week στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου – φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί από τον φακό του Youweekly.gr.

Εντυπωσιακή θα λέγαμε πως ήταν η 16χρονη Δέλλα επιλέγοντας total black σύνολο με μίνι μαύρο φόρεμα και oversized σακάκι! Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά με ένα κομψό κότσο και το μακιγιάζ της ήταν όχι ιδιαίτερα έντονο.

Βικτώρια Δέλλα - Γωγώ Μαστροκώστα - Τραιανός Δέλλας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.