Φίλιππος Μιχόπουλος: Η αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram – Λίγο μετά την ανακοίνωση διαζυγίου με την Οικονομάκου

April 27, 2024


Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσαν την Παρασκευή 26/4 μέσα από από αναλυτική επιστολή πως μετά από 10 χρόνια σχέσης και έξι χρόνια γάμου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.Το πρώην ζευγάρι (δείτε εδώ το σπίτι τους) δίνει πάνω και πρώτα από όλα έμφαση στα παιδιά του, τα οποία θα το ενώνει παρά το διαζύγιο για το υπόλοιπο της ζωής του. Το διάστημα λοιπόν αυτό έχε…

...ι φέρει αλλαγές και αναμένεται να φέρει και άλλες για όλα τα μέλη της οικογένειας.Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Η τελευταία μεγάλη συνέντευξη πριν το διαζύγιο: «Δεν είναι σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου!»Η αλλαγή στο instagram του Φίλιππου Μιχόπουλο μετά την ανακοίνωση...

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσαν την Παρασκευή 26/4 μέσα από από αναλυτική επιστολή πως μετά από 10 χρόνια σχέσης και έξι χρόνια γάμου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι (δείτε εδώ το σπίτι τους) δίνει πάνω και πρώτα από όλα έμφαση στα παιδιά του, τα οποία θα το ενώνει παρά το διαζύγιο για το υπόλοιπο της ζωής του. Το διάστημα λοιπόν αυτό έχει φέρει αλλαγές και αναμένεται να φέρει και άλλες για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Η τελευταία μεγάλη συνέντευξη πριν το διαζύγιο: «Δεν είναι σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου!»

Η αλλαγή στο instagram του Φίλιππου Μιχόπουλο μετά την ανακοίνωση διαζυγίου

Από τη μεριά του ο γνωστός επιχειρηματίας λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έκανε μια αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η οποία δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Πιο αναλυτικά, ο Φίλιππος Μιχόπουλος – για προσωπικούς του λόγους – μετέτρεψε τον λογαριασμό του από δημόσιος, που ήταν σε ιδιωτικό.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν προχώρησε αντίστοιχη κίνηση μιας και ο δικός της λογαριασμός στο instagram παραμένει δημόσιος – πριν και μετά την ανακοίνωση διαζυγίου της.

Φίλιππος Μιχόπουλος - Αλλαγή - Μετά το διαζύγιο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.