Η Χριστίνα Μπόμπα τον χειροκροτεί στα γόνατα: Το ζεϊμπέκικο του Σάκη Τανιμανίδη εντυπωσίασε τους καλεσμένους

September 19, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το γιόρτασαν με το παραπάνω στη βάφτιση των διδύμων τους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος χόρεψε για χάρη τους ζεϊμπέκικο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η λαμπερή βάφτιση πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, στον Πλατύ Γιαλό και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία δίπλα στις μικρές, Αριάνα και Φιλίππ…

... Φιλίππα και τους επτά νονούς! Αμέσως μετά την θρησκευτική τελετή, ακολούθησε ξέφρενο πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα του νησιού. Εκεί, το ζευγάρι έκανε χορευτική είσοδο αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες του, ενώ ευχαρίστησε τους καλεσμένους που τους...



Το γιόρτασαν με το παραπάνω στη βάφτιση των διδύμων τους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος χόρεψε για χάρη τους ζεϊμπέκικο.



Η λαμπερή βάφτιση πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, στον Πλατύ Γιαλό και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία δίπλα στις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα και τους επτά νονούς!



Αμέσως μετά την θρησκευτική τελετή, ακολούθησε ξέφρενο πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα του νησιού. Εκεί, το ζευγάρι έκανε χορευτική είσοδο αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες του, ενώ ευχαρίστησε τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Η βραδιά έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι, από το οποίο δεν έλειψε η ελληνική μουσική αλλά και το βαρύ «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» το οποίο χόρεψε επί σκηνής ο Σάκης Τανιμανίδης, για χάρη των κοριτσιών του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.