Δραματικές στιγμές στον Παλαμά Καρδίτσας: Εθελοντές μοιράζουν νερά με φουσκωτά – Παιδιά σπαράζουν στο κλάμα! (videos)

September 8, 2023


Σε απελπισία είναι οι κάτοικοι στον Παλαμά Καρδίτσας, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι για τέταρτη ημέρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel».Οι άνθρωποι κάνουν έκκληση για βοήθεια και προμήθειες, προκειμένου να μπορέσουν να αντέξουν μέχρι να τους απεγκλωβίσουν. Κάποιοι βρίσκονται σε ορόφους σπιτιών και άλλοι σε στέγες, με μόνη ελπίδα να φτάσει βοήθεια. Κάποιοι έχουν επιστρατεύσει ακόμη και φουσκω…

...τά, ώστε να προσεγγίσουν εγκλωβισμένους στα σπίτια τους και να τους δώσουν ένα μπουκάλι νερό.Στα βίντεο που ανέβασε ο κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας, Γιάννης Μακρής, φαίνονται εθελοντές να μοιράζουν νερό στους εγκλωβισμένους κατοίκους ενώ ακούγονται παιδιά να κλαίνε. Την...

Σε απελπισία είναι οι κάτοικοι στον Παλαμά Καρδίτσας, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι για τέταρτη ημέρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel».

Οι άνθρωποι κάνουν έκκληση για βοήθεια και προμήθειες, προκειμένου να μπορέσουν να αντέξουν μέχρι να τους απεγκλωβίσουν.

Κάποιοι βρίσκονται σε ορόφους σπιτιών και άλλοι σε στέγες, με μόνη ελπίδα να φτάσει βοήθεια. Κάποιοι έχουν επιστρατεύσει ακόμη και φουσκωτά, ώστε να προσεγγίσουν εγκλωβισμένους στα σπίτια τους και να τους δώσουν ένα μπουκάλι νερό.

Στα βίντεο που ανέβασε ο κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας, Γιάννης Μακρής, φαίνονται εθελοντές να μοιράζουν νερό στους εγκλωβισμένους κατοίκους ενώ ακούγονται παιδιά να κλαίνε. Την ίδια ώρα, Εικόνες απελπισίας στην Καρδίτσα: Με Σινούκ και Αγκούστα Μπελ οι διασώσεις στον πλημμυρισμένο Βλοχό (video)

«Μαυρίζει» κι άλλο η Θεσσαλία: Στους 8 ο τραγικός απολογισμός – «Υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός», λέει εθελόντρια σε live μετάδοση (video)

Συνεχίζεται ο τραγικός απολογισμός νεκρών στη Θεσσαλία, με τον αριθμό να φτάνει τους 8, καθώς δύο ακόμη άνθρωποι αντοπίστηκαν νεκροί.

Μετά τις δύο ηλικιωμένες που βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους στην Αστρίτσα Καρδίτσας, που ήταν το πέμπτο και έκτο θύμα της φονικής πλημμύρας, ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες (7/9) το βράδυ στον Βόλο, εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή.

Έφυγε 11:00 το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο, προκειμένου να γεμίσει έναν κουβά νερό από το σιντριβάνι της περιοχής του, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Η κακοκαιρία είχε προκαλέσει χειμάρρους. Ένας από αυτούς τον παρέσυρε.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και σήμερα εντοπίστηκε νεκρός μπροστά στην παραλία του Ίσαλου, από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Επίσης, νεκρή εντοπίστηκε και μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα σε σπίτι στον Παλαμά Καρδίτσας, όπως δήλωσε στο Open μια εθελόντρια.

Έκκληση σε όσους έχουν φουσκωτά να συνδράμουν. Σας παρακαλώ, πρέπει να βγάλουμε κόσμο, έχουμε θύματα μέσα. Υπάρχουν θύματα μέσα σε σπίτι. Ναι, υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός», τόνισε η Ειρήνη Δήμου, εθελόντρια στην Καρδίτσα, σε έκκληση μέσω του Open.

Όπως ανέφερε η εθελόντρια, «στην 25ης Μαρτίου, προς τον Περιφερειακό, υπάρχει μια μεγάλης ηλικίας κυρία».

Η κυρία Δήμου αναφέρει επίσης πως μια γυναίκα επιληπτική χρειάζεται άμεσα τα φάρμακά της και προσπαθούν να την πλησιάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.