Βαφτίστηκε ο γιος της Σπυροπούλου & του Σταθοκωστόπουλου – Απαστράπτουσα με λευκό μίντι φόρεμα η Κωνσταντίνα

September 3, 2023


Ιδιαίτερο ήταν το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη (2/9) για την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, καθώς το ζευγάρι βάφτισε τον πρώτο τους, γιο Βλάσση (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).Το μυστήριο έγινε στο Καβούρι στο γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Γεώργιου, που θυμίζει λες και βρίσκεσαι σε νησί με τα λευκά και μπλε χρώματα, που έχει στο εξωτερικό του. Ο αποκλειστικός…

...zXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Το μυστήριο έγινε στο Καβούρι στο γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Γεώργιου, που θυμίζει λες και βρίσκεσαι σε νησί με τα λευκά και μπλε χρώματα, που έχει στο εξωτερικό του. Ο αποκλειστικός φακός του...

Ιδιαίτερο ήταν το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη (2/9) για την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, καθώς το ζευγάρι βάφτισε τον πρώτο τους, γιο Βλάσση (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).


Το μυστήριο έγινε στο Καβούρι στο γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Γεώργιου, που θυμίζει λες και βρίσκεσαι σε νησί με τα λευκά και μπλε χρώματα, που έχει στο εξωτερικό του. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr φυσικά και ήταν από νωρίς παρών εκεί, απαθανατίζοντας πλάνα από την οικογένεια.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου από τη βάφτιση του γιου τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του καλού της, μέσα στο λευκό μίντι φόρεμα της με ιδιαίτερο μανίκι. Ο επιχειρηματίας ήταν εξίσου εντυπωσιακός έχοντας επιλέξει κοστούμι στο χρώμα του μπλε με ίδιο χρώμα μοκασίνια.

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος - Βαφτίσια
NDP

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος - Βαφτίσια

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει το ζευγάρι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), ενώ στα χέρια της κρατά και τον αγαπημένο τους γιο, ο οποίος ήρθε στη ζωή όπως προαναφέραμε πριν από λίγους μήνες.

Οι τρεις τους μένουν σε ένα σπίτι στη Βούλα, κοντά στη μεζονέτα στην οποία έμενε όσο βρισκόταν σε σχέση με τον επιχειρηματία, και εκεί περνούν τον χρόνο τους όλοι μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Είναι ένα διώροφο κτίριο, με ξύλινη σκάλα που οδηγεί στους υπόλοιπους χώρους, ενώ γενικότερα όλα τα δωμάτια φαίνεται πως δεν έχουν έντονα χρώματα και κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Υπάρχει ολόκληρο δωμάτιο γκαρνταρόμπα για την παρουσιάστρια, πέρα από το μίνιμαλ υπνοδωμάτιό της που μοιράζεται με τον καλό της, ενώ την παράσταση κλέβει το δωμάτιο του μωρού, το οποίο έχει ιδιαίτερη ζωγραφιά στον τοίχο με θέμα την φύση και τα ζώα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ζωή της πριν γίνει μαμά – Η τρυφερή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σε νυχτερινό κέντρο

Βόλτα με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος μαζί με τον Σταθοκωστόπολο – Η Σπυροπούλου φωτογραφιζόταν και έβγαζε φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.