Λέσβος: Περιπέτειες για γυναίκα που παρασύρθηκε με το φουσκωτό της φλαμίνγκο – Επενέβη το Λιμενικό (video)

August 16, 2023


Σε περιπέτειες μπήκε μία γυναίκα στη Λέσβο που αποφάσισε να μπει στη θάλασσα με το φουσκωτό της φλαμίνγκο, τοαπόγευμα της Τρίτης (15/08).Η γυναίκα ήταν στην παραλία Ευθαλού πάνω σε θαλάσσιο στρώμα, όταν απομακρύνθηκε αρκετά από τη στεριά και παρά τις προσπάθειές της, αδυνατούσε να επιστρέψει.Ένας άλλος λουόμενος που βρισκόταν στην περιοχή, αντιλήφθηκε τι συνέβη και έσπευσε κοντά της προκειμένου να…

... τη βοηθήσει. Θυμηθείτε: Σάμος: Διασώθηκαν από το Λιμενικό 35 μετανάστες πάνω σε ένα φουσωκτό που έπλεε μεσοπέλαγα (video)Παράλληλα, άμεσα στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος FRONTEX και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, προς παροχή συνδρομής....

Σε περιπέτειες μπήκε μία γυναίκα στη Λέσβο που αποφάσισε να μπει στη θάλασσα με το φουσκωτό της φλαμίνγκο, τοαπόγευμα της Τρίτης (15/08).

Η γυναίκα ήταν στην παραλία Ευθαλού πάνω σε θαλάσσιο στρώμα, όταν απομακρύνθηκε αρκετά από τη στεριά και παρά τις προσπάθειές της, αδυνατούσε να επιστρέψει.

Ένας άλλος λουόμενος που βρισκόταν στην περιοχή, αντιλήφθηκε τι συνέβη και έσπευσε κοντά της προκειμένου να τη βοηθήσει. Θυμηθείτε: Σάμος: Διασώθηκαν από το Λιμενικό 35 μετανάστες πάνω σε ένα φουσωκτό που έπλεε μεσοπέλαγα (video)

Παράλληλα, άμεσα στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος FRONTEX και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, προς παροχή συνδρομής. Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε το Λιμενικό, της πέταξαν ένα σωσίβιο για να κρατηθεί από αυτό.

Οι ανωτέρω κολυμβητές εντοπίστηκαν από το σκάφος της δύναμης FRONTEX, το οποίο περισυνέλεξε και στη συνέχεια μετέφερε με ασφάλεια τον άνδρα στην ακτή της παραλίας ¨ΕΦΤΑΛΟΥΣ¨ και την γυναίκα στον λιμένα Μήθυμνας, καλά στην υγεία τους, όπως και δήλωσαν ότι δεν έχρηζαν ιατρικής περίθαλψης.

Τρόμος στη Ρόδο: 15 άτομα περικύκλωσαν γυναίκα που περίμενε με αμάξι στο φανάρι και της πήραν την τσάντα

Στιγμές τρόμου έζησε μία 47χρονη στη Ρόδο όταν εκεί που ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της σε φανάρι της την «έπεσαν» 15 άτομα.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (15/8), λίγο μετά τις 23.30, την ώρα που η 47χρονη είχε σταματήσει έξω από τον καταυλισμό στο Κορακόνερο. Ενώ περίμενε να ανάψει πράσινο, περίπου 15 άτομα αποτελούμενα από ενήλικους και ανήλικους (14-16 ετών) βγήκαν στον δρόμο, την κύκλωσαν και της απέσπασαν την τσάντα που είχε αφήσει στο κάθισμα του συνοδηγού.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Διαρρήκτης σταμάτησε τη ληστεία για να χαϊδέψει το σκυλάκι της οικογένειας (video)

Δύο εξ αυτών άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού και, χωρίς να την πειράξουν, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια, τα άτομα αποχώρησαν και έτρεξαν προς τον καταυλισμό. Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές, με την έρευνα της ΕΛΑΣ να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.