Με εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα η Μελίνα στο πλευρό του Πολυχρονιάδη – Κλεισμένοι στο ασανσέρ Νικολαΐδη & Αλέξανδρος

August 16, 2023


Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει καταφέρει να μοιράσει τον χρόνο της στην Ελλάδα, περνώντας χρόνο με την οικογένειά της (δείτε εδώ την βραδινή της έξοδο με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη), κάνοντας διακοπές με τις φίλες της (δείτε εδώ το ξέφρενο χορό της), αλλά και ταξιδεύοντας με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό του καλού της, κάνοντας σ…

...5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό του καλού της, κάνοντας συχνά βόλτες...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει καταφέρει να μοιράσει τον χρόνο της στην Ελλάδα, περνώντας χρόνο με την οικογένειά της (δείτε εδώ την βραδινή της έξοδο με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη), κάνοντας διακοπές με τις φίλες της (δείτε εδώ το ξέφρενο χορό της), αλλά και ταξιδεύοντας με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.


Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό του καλού της, κάνοντας συχνά βόλτες μαζί του, και την Τετάρτη 16/8 μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, με την ίδια να φορά ένα πολύ εντυπωσιακό και καλοκαιρινό maxi φόρεμα, ενώ ο καλός της φορούσε ένα γκρι παντελόνι και λευκό αμάνικο μπλουζάκι.

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Εκείνος δεν φαινόταν να είχε πολύ διάθεση να βγει φωτογραφία, γι’ αυτό και εκείνη σημείωσε με χιούμορ: «Όταν σε αναγκάζουν να βγάλεις μία φωτογραφία».

Μελίνα Νικολαϊδη Αλεξάνδρος Πολυχρονιάδης

Η αντίδρασή του γuμναστή σε ερώτηση για την κόρη της Δέσποινας Βανδή

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γuμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο “γυαλί” το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι’ αυτό δεν θα σας πω κάτι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.