36χρονη γιαγιά έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό – Κολάζει και δέχεται προτάσεις γάμου από…

July 3, 2021


Μπορεί να έγινε πρόσφατα γιαγιά, όμως, η 36χρονη Carrie Hilton από τη Βρετανία έχει σώμα που κολάζει χιλιάδες θαυμαστές από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Ταϊλάνδη. Ενώ δεί…

...τε άλλη μια απίστευτη ιστορία με έναν 23χρονο ο οποίος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του.Είναι ίσως η νεότερη γιαγιά, όπως γράφει σε σχετικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Bild. Δηλώνει περήφανη που έγινε γιαγιά και, όπως λέει, είναι πολύ προστατευτική με την πανέμορφη...

Μπορεί να έγινε πρόσφατα γιαγιά, όμως, η 36χρονη Carrie Hilton από τη Βρετανία έχει σώμα που κολάζει χιλιάδες θαυμαστές από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Ταϊλάνδη. Ενώ δείτε άλλη μια απίστευτη ιστορία με έναν 23χρονο ο οποίος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του.

Είναι ίσως η νεότερη γιαγιά, όπως γράφει σε σχετικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Bild. Δηλώνει περήφανη που έγινε γιαγιά και, όπως λέει, είναι πολύ προστατευτική με την πανέμορφη εγγονή της. Βρίσκει όμως πάντα χρόνο για να διαφημίσει τα σωματικά της προσόντα στα social media.

Οι κατακτήσεις της Carrie Hilton είναι πάρα πολλές με άνδρες απ’ όλο τον κόσμο να της εκφράζουν την επιθυμία τους να την γνωρίσουν από κοντά και -γιατί όχι- ακόμη και να της κάνουν προτάσεις γάμου. Η καστανή γιαγιά έχει πλούσιο στήθος και αναλογίες μοντέλου.

36χρονη γιαγιά έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό

Σε ηλικία 18 ετών, η Carrie απέκτησε την κόρη της Clarice. Πριν από λίγους μήνες, η κόρη της Κάρι έφερε στον κόσμο τη μικρή Τζέσικα.

Η Carrie είχε την ιδέα να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία όπου απεικονίζονται πέντε γενιές: Το μωρό Τζέσικα, η μητέρα του, η γιαγιά του, η προγιαγιά του και η προ-προγιαγιά του.

H 36χρονη γιαγιά από την Βρετανία εργάζεται σκληρά για να έχει καλλίγραμμο σώμα. Πηγαίνει ανελλιπώς για kickboxing πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ έχει ξοδέψει μια περιουσία για να έχει αυτή την εμφάνιση.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε αύξηση στήθους, διόρθωσε τις ατέλειες των δοντιών της, έβαλε extensions κι έκανε botox δαπανώντας συνολικά το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ.

80χρονη γιαγιά παντρεύτηκε άνδρα 45 χρόνια νεότερό της – Μόλις έφτασαν στο κρεβάτι την πρώτη νύχτα του γάμου ο γαμπρός…

Φοβερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 80χρονη γιαγιά, η οποία παντρεύτηκε έναν άνδρα 45 χρόνια νεότερό της, την πρώτη νύχτα που έφτασαν στο κρεβάτι, με τον γαμπρό να τρελαίνεται.

Ο 35χρονος Μοχάμεντ Αχμέντ Ιμπριχάμ από την Γκίζα της Αιγύπτου γνωρίστηκε στο Facebook με την 80χρονη Άιρις Τζόουνς από το Σόμερσετ της Βρετανίας.

«Είχα πολύ άγχος αλλά τη στιγμή που έριξα τα μάτια μου επάνω της, ήξερα ότι ήταν πραγματική αγάπη. Είμαι πραγματικά ένας πολύ τυχερός άντρας που βρήκα μια τέτοια γυναίκα» λέει ο 35χρονος για την πρώτη φορά που είδε την 80χρονη στο αεροδρόμιο του Καΐρου.

Πλέον, η Άιρις και ο Μοχάμεντ είναι παντρεμένοι, καθώς η συνταξιούχος έγινε μουσουλμάνα, ενώ συγκινητική είναι η ιστορία μιας νύφης, που πριν από το γάμο της ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί τα πάντα στη γιαγιά της.

«Δεν με νοιάζει πού μένουμε ή πόσο πλούσια ή φτωχή είναι, θέλω απλά να είμαι μαζί της» λέει ο 35χρονος που μέχρι σήμερα ζούσε σε ένα τριάρι μαζί με τους γονείς του, τις δυο μικρότερες αδερφές του και τον μικρό αδερφό του.

Η σχέση του ζευγαριού έλαβε αρκετή δημοσιότητα νωρίτερα φέτος, όταν η Άιρις είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε μιλήσει για τον έρωτά της δημοσίως.

«Η πρώτη μας νύχτα ήταν αρκετά άγρια. Κανείς δεν με είχε πλησιάσει για 35 χρόνια. Νόμιζα ότι ήμουν ξανά παρθένα! Χρησιμοποιήσαμε ένα ολόκληρο βάζο μαρμελάδα. Το μόνο που την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω. Ένιωθα λες και είχα καβαλήσει άλογο! Τέλος πάντων, το ξεπεράσαμε» είχε εξομολογηθεί τότε η 80χρονη.

«Μπορεί να μοιάζει λίγο παράξενο να έχεις παντρευτεί μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια νεότερη από τη μάνα σου, αλλά έτσι είναι ο έρωτας. Σε τυφλώνει!» λέει ο Μοχάμεντ.

«Όταν είσαι άντρας και ερωτεύεσαι με μια γυναίκα, δεν έχει σημασία πόσο χρόνων είναι ή τι εμφάνιση έχει» λέει στην «Daily Mail» ο 35χρονος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.