Σάλος με δήλωση Κασσελάκη: «Αν σας πει κανείς τίποτα μου το λέτε και θα τους ξεσκίσω»

May 10, 2024


Σάλο προκάλεσε η νέα δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αυτή τη φορά σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα.Την ίδια στιγμή, viral έγινε ξανά ο Νίκος Ευαγγελάτος με το γραφικό του για την γαμήλια δεξίωση του Στέφανου Κασσελάκη.Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να …

...εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!Ρωμανός: «Να τον χαίρονται το νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!»Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στη δήλωσή του προσθέτει: «Από...

Σάλο προκάλεσε η νέα δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αυτή τη φορά σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα.

Την ίδια στιγμή, viral έγινε ξανά ο Νίκος Ευαγγελάτος με το γραφικό του για την γαμήλια δεξίωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Ρωμανός: «Να τον χαίρονται το νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!»

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στη δήλωσή του προσθέτει: «Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!

«ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.